• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık MAVO PHANTOX PRO

Ürünün Fiyatı
8.500
İsim
musa gürsu şama
Daha fazla  
İsim
musa gürsu şama
Yaklasik 1 aylık mavo phantox pro . forumdaki konusundan etkilenip almıştım. yeni grinder denemek istediğim için aldım. başka yeni grinder denemek için satıyorum.
iç burr çapı 48mm olan grinderlardan daha büyük hatta c60 gibi olduğunu bir forumdaşımız ölçerek karşılaştırmıştı. forumdaki konuda baya bir bilgi mevcut.

elimde kinu m47 phoenix ve timemore whirly 1s de var. bir tek onlar ile karşılaştırabilirim ancak forumdaki arkadaşlar kadar pour over konusunda yeterli sayılmam. espressoda da hiç denemedim. rengi ve hissiyatını çok beğendiğim için silverlight olanı almıştım.

konum: izmir ( kargo yapılabilir) ( takas tekliflerininiz varsa özel mesaj atabilirsiniz,)
fiyat: 8500tl

Ekli dosyalar

• IMG_4093.jpeg
    IMG_4093.jpeg
    304.8 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_4094.jpeg
    IMG_4094.jpeg
    222.8 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_4095.jpeg
    IMG_4095.jpeg
    195.9 KB · Görüntüleme: 25
Geri