• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Malum Tartı Kargo Süreci

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan koroglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Genel olarak kullanılan uygun fiyatlı çözüm aşağıdaki linktekiler.

Abi ben kahve tartımı sonrası French Press veya v60 için ekleyeceğim su miktarını da ölçmek istiyorum. O yüzden 1kg - 0.1gr hassasiyetli bir şey daha uygun olmaz mı?

Biliyorum çok soru sordum :oops: ama zamanlama için telefonu yanımda sürüklemek istemiyorum. Mutfağımız bayağı dar bizim. Kronometre mi almalıyım? Veya siz nasıl handle ediyorsunuz zaman olayını telefon olmadan?

Biliyorum çok soru sordum :oops: ama zamanlama için telefonu yanımda sürüklemek istemiyorum. Mutfağımız bayağı dar bizim. Kronometre mi almalıyım? Veya siz nasıl handle ediyorsunuz zaman olayını telefon olmadan?
Kronometre için ayrı masraf çıkarma bence ben telefonla idare ediyorum 1 1 buçuk senedir :)

Abi ben kahve tartımı sonrası French Press veya v60 için ekleyeceğim su miktarını da ölçmek istiyorum. O yüzden 1kg - 0.1gr hassasiyetli bir şey daha uygun olmaz mı?

Aslında bu satışta yukarıda @Zireael gönderdiği tartı şeçenekleri de vardı, o sebeple göndermiştim linki fakat kaan tartının elinde kalmamış galiba, çekmişler satıştan.😬 Siz uygun bulduğunuz bir yerden alabilirsiniz, çoğu aynı ürün zaten, sadece isimleri farklı. Kronometre olayını da ufak küçük bir kronometre ile çözebilirsiniz.

Aslında bu satışta yukarıda @Zireael gönderdiği tartı şeçenekleri de vardı, o sebeple göndermiştim linki fakat kaan tartının elinde kalmamış galiba, çekmişler satıştan.😬 Siz uygun bulduğunuz bir yerden alabilirsiniz, çoğu aynı ürün zaten, sadece isimleri farklı. Kronometre olayını da ufak küçük bir kronometre ile çözebilirsiniz.

Çok teşekkürler :)

malum tartıda kalibrasyon/sıfırlama yapmayı bilen var mı? Benimki 16 gr tarttıgım kahveyi her kaldırıp geri yerine koydugumda 15.9 ile 16,4 arasında değişiyor.

Genel olarak kullanılan uygun fiyatlı çözüm aşağıdaki linktekiler.

Selamlar,

Çekirdek öğütürken bir ölçü tutturmadım bu nedenle yalnızca çekirdek tartmak için kullanmak adına bu terazi uygun mudur,kullanan arkadaşların deneyimlerini öğrenebilir miyim

Selamlar,

Çekirdek öğütürken bir ölçü tutturmadım bu nedenle yalnızca çekirdek tartmak için kullanmak adına bu terazi uygun mudur,kullanan arkadaşların deneyimlerini öğrenebilir miyim
Ben de bunu kullanıyorum çekirdek ölçmek ve espresso için malum tartıyla da v60 için suyu ve zamanı ölçüyorum malum tartıdan daha stabil düzgün ölçüyor bu küçük

@berkaykcay Selamlar,

Mokapot kullanıyorum bu nedenle su ile ilgili ölçüme ihtiyaç duymayacağım,dönüşün ve tavsiye için çok teşekkür ederim.

Malum tartıyı buradaki arkadaşların paylaştığı Aliexpress kupon kampanyasını da değerlendirerek ve cebimden sadece 35 TL ödeyerek aldım. 21.01.2021 de sipariş vermişim 08.02.2021 de elime ulaşmış, epey hızlı olmuş benimkisi diğer arkadaşların yorumuna bakınca. Kutuyu açınca bu ne dandik bir şeydir diye düşündüm bir hayal kırıklığı oldu. Start/Stop On/Of yazan kısımdaki sticker tam yapışmamış bir kısmı açıkta duruyordu. Ama aldım denedim. Ne tartıda bir sorun var ne de zamanda. Şimdilik işimi ziyadesiyle görüyor. Hani öyle başlangıç seviyesinde ve çok da mükemmelliyetçi bir kafada değilseniz ve bozuk bir ürüne denk gelmezseniz bence işinizi görür. Hele bir de kampanyalara denk gelip benim gibi uyguna alırsanız tadından yenmez. Aynısını Türkiye’deki sitelerde minimum 260 TL gibi görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam.
Bu arada kargoyu teslim ederken benden bir ücret talep edilmedi. Toplam 35 TL ye geldi. Kullandığım indirim kodu da 75 TL idi.

Geri