• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Malatya Kahve Arkadaşlığı

her alanda her yerde malatyadan birileri mutlaka olur :)
birilerini bulamama sebebiniz forumun çok eski olmamasından olabilir :D
bu forumdaki üyeliğimi yeni açtım başka bi forumdaydım uzun bir süredir.
starbucks kitlesi yüzünden nitelikli kahve olayı pek yürümez malatyada.
3.Dalga mantığına yakın yerler ise normal kafeye dönüşmüş durumda olduğundan gelişim olmuyor malesef.

Selamlar, forumdaki ilk mesajım buraya olsun, Malatya'da yaşıyorum, kahve merakım yeni başladı sayılır, öğrenmeye çalışıyorum, hepinize iyi günler diliyorum

İnşallah iyisinizdir arkadaşlar 🙏

Çok şükür iyiyiz ailece. İkinci sarsıntıda evimiz yıkıldı maalesef. Duyarlılığınız ve merak edip sorduğunuz için teşekkürler.
çok ama çok geçmiş olsun iyi olmanıza ama evin yıkılmasına üzüldüm çok yardım edebileceğimiz bir şey olursa yazın lütfen.

Ben Malatya'daki aldığım yerel en iyi kahve kahvika isimli dükkanın taze ve her çeşit var malatyada olanlar denemenizi tavsiye ederim.zaten malatyada fazlaca nitelikli kahve satan yer yok

Geri