Lelit PL91T Victoria Ticari Tip Espresso Kahve Makinesi
Küçük uzayda estetik ve teknoloji
Victoria, espresso makinelerinin küçük bir alanda en iyi estetik ve teknolojiyi isteyenler için ideal bir ailedir. Azaltılmış boyutlarına rağmen, 58 mm'lik bir ticari gruba sahiptir: daha büyük kazan kapasitesi ve gücü, doğru sıcaklıkta ve birçok çubukta olduğu gibi cappuccinolar için her zaman yeterli buharın mevcut olduğu birçok ardışık espressosun demlenmesine olanak tanır. VIP hattının tüm modelleri gibi, Victoria özel LCC, Lelit elektronik kontrol sistemi ile donatılmıştır. Akıllı görünüm ve kullanım kolaylığı bu gerçekçi görünüm çizgisi için inkâr edilemez.
Geniş fincan ısıtıcısı.
Arkadan yanar, yuvarlak düğmeler paslanmaz çeliktir.
Çok yönlü buhar / su çubuğu.
Kupa dostu.
Paslanmaz çelikten yapılmış geniş su tepsisi, kendi kendini temizleyen ızgara ile tamamlandı.
Geri kahve basıncı için manometre ışıklı.
LCC- Yeni Lelit elektronik kontrol sistemi.
Ergonomik saplı ve özel Kahve Kaydıraklı 58mm filtre tutucusu.
Fırçalanmış paslanmaz çelik cihaz gövdesi
Kahve tozunu kurutmak için 3 yollu solenoid valf
300 ml pirinç kazan
Yeni Lelit ergonomik saplı 58 mm ticari filtre tutucu
Tankta su eksikliği için grafik göstergesi
Programlanabilir ön in füzyon
CEI EN 50564 normuna göre stand-by
LCD yüksek çözünürlüklü grafik ekran.
Özellikler
Marka: Lelit
Bar Basıncı (Br): 15
Çalışma Şekli: Manuel
Pompa: 15 bar ULKA, Vibrasyon pompa
Su Tankı Kapasitesi: 2,5 L
Portafilter: 58 mm
PID Kontrol: Var
Baro Metre: Var
Model: PL91T
Güç: 1200W
Kazan & Isıtma: 300 ml Pirinç Kazan
Mazzer Luigi srl Mini Man:
Teknik Özellikler:Bıçak Çapı (Çapak): Orijinal halinde 58 mm düz (flat) çelik bıçaklar barındırır. Motor Gücü: 250 Watt gücünde, ticari sınıfta düşük devirli ve ısınma yapmayan oldukça güçlü bir asenkron motora sahiptir.
Ayar Mekanizması: Kademesiz mikrometrik (Stepless) ayar sistemine sahiptir. Çemberi milimetrik olarak çevirerek espresso için tam olarak ihtiyacınız olan hassas ayarı bulabilirsiniz.
Gövde Yapısı: Tamamen ağır döküm alüminyum ve çelikten üretilmiştir; evladiyeliktir, kolay kolay arıza yapmaz.
Modifikasyonun Sağladığı Avantajlar Sıfır Tutma (Zero Retention): Orijinal Mazzer Mini'lerin önündeki büyük hazne (doser) içinde çok fazla bayat kahve biriktirirdi. Üste eklediğiniz körüklü (bellows) sistem sayesinde, hazneye kaç gram çekirdek atarsanız üfleme yardımıyla aşağıdan tam olarak o gramajda kahve alırsınız.
Tazelik: Önceki günlerden kalan kahve artıkları borunun içinde birikmediği için her çekimde her zaman %100 taze kahve tüketirsiniz.
Eğik Açılı Çıkış Hunusu (Snout): Ön tarafa eklediğiniz özel boru, statik elektriklenmeyi azaltarak kahvenin doğrudan portafiltreye ya da dozaj bardağına dökülmesini sağlar, etrafa toz dağılmasını engeller.Bu cihaz şu anki haliyle günümüzün pahalı single-dose espresso öğütücülerine taş çıkaracak mekanik ömre ve performans kalitesine ulaşmış durumda.
Pesado he m basket, big bang basket, neouza dipsiz portafiltre, orijinal portafiltresi, knock box pully caff, Grinder temizleyici, vs görselde görünen ürünlerin tamamını vereceğim. Uzun süredir kullanmıyorum bu yüzden satıyorum. Süt köpürtme kısmındaki contayi çıkardım temizlik yaparken, tekrar takicam derken de hasar gördü bu yüzden alan kişinin uygun conta bulması gerekiyor yoksa süt köpürtmek için kullanırken çubuğun kenarından başlangıçta çok az su geliyor ben sütlü kahve icmedigim için uğraşmak istememistim. Tüm set dahil fiyat 20bin TL, pazarlık yoktur. İstanbul Bayrampaşada elden teslim edebilirim.
Tamperlerin beyaz olma sebebi temizlik yaparken hızımı alamayıp deterjanla çitilememdendir kullanıma engel bir durum yok tamperin teki espro
Son düzenleme: