• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

lelit victoria opv hakkında

İsim
Deniz
Daha fazla  
İsim
Deniz
selamlar daha yeni forumdan aldıgim lelit victoria'nın barinı düşürmek istedim fakat önceki sahiplerinden biri vidayı bayağı bi eritmiş çözüm önerisi olan varmı yada değişmem gerekiyorsa nerden bulabilirim

Ekli dosyalar

• 17811877827449112412584556161334.jpg
    17811877827449112412584556161334.jpg
    47.8 KB · Görüntüleme: 24
selamlar daha yeni forumdan aldıgim lelit victoria'nın barinı düşürmek istedim fakat önceki sahiplerinden biri vidayı bayağı bi eritmiş çözüm önerisi olan varmı yada değişmem gerekiyorsa nerden bulabilirim
O aparat lelit victoria ve birçok ürününde malesef sorunlu bezle sarıp özel alyanla çevirmezsen o lelit ürünlerinde o opv vidası hep soyulup yiyor kendisini böyle oluyor. O üçlü parçayı sordurup bulun. gelburaya da şans denenebilir. komple değiştirirseniz öyle çözülür.

O aparat lelit victoria ve birçok ürününde malesef sorunlu bezle sarıp özel alyanla çevirmezsen o lelit ürünlerinde o opv vidası hep soyulup yiyor kendisini böyle oluyor. O üçlü parçayı sordurup bulun. gelburaya da şans denenebilir. komple değiştirirseniz öyle çözülür.
bari başka türlü düsurebilirmiyim peki

ne yazık ki yok sanırsam. manuel olarak sadece öğütümü ayarlayarak deneyebilirsiniz aynı anda buhar çubuğundan su akıtmak da aslında basıncı azaltabilir.

makinenin içerisinde opv gibi pompayı kısıtlayabileceğimiz başka bir kısım yok diye hatırlıyorum.

Geri