• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık La Pavoni Esperto Abile

Ürünün Fiyatı
45000

makforever

Yeni Üye
İsim
Mehmet
Daha fazla  
İsim
Mehmet
Ekipmanlar
Comandante C40, Hario V60 02, Fellow Stagg Ekg, Stanley Dripper
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Beyoğlu
Merhabalar
Aktif olarak kullandığım Espresso makinemi farklı birşey denemek için satıyorum. Bu yüzden bütçe oluşturup yurt dışından kampanya kovalayacağım.
Tepsisiden çizikler var resimdeki gibi onun dışında, kozmetik olarak 10 üzerinden 8-9 veririm. Genel olarak kullandığım ekipmanlara zarar gelmemesi için çok dikkat ediyorum.
Ürünü Türkiyeden almıştım. Garantisi bitti. 3 yıllık bir ürün. 2 günde 1kullanmışım diyebiliriz.
Herhangi bir tamir bakım görmedi.
İstanbul Beyoğlundayım. İsteyen gelip görebilir. Evimde comandande ve euroka mignon oro öğütücü var. Çekirdeğinizle gelip test edebilirsiniz.
Kutusu ve tüm aksesuarları duruyor.

Ekli dosyalar

• IMG_4766.jpg
    IMG_4766.jpg
    278 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_4769.jpg
    IMG_4769.jpg
    233.7 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_4771.jpg
    IMG_4771.jpg
    242.8 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_4772.jpg