• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

La Lune Roastery & More Roastery

More Roastery
Brezilya Fazenda Santuario Sul Anaerobik

TM Crystaleye v60 16/250
CMD19 klik TH3 filtre
91°C Nestle PureLife
50-150-250 döküşler
2:15 bitiş

Çok tatlı, adeta pekmez gibi. Oldukça canlı bir asiditesi de var. Aktı gitti, fincan nasıl bitti anlamadım.

Arkadaşlar Merhaba. Ben @Tanıl Yıldırım Bey ile @Mitsuko sayesinde tanıştım yaklaşık 1.5 aydır Hem Lalune ve More Roastery den 12 seçkiyi denedim, hatta bu gün Monte Blanco yu sipariş ettim. Açıkçası hiç bir kahve beni üzmedi, ve fiyat açısından diğer kavurucularla karşılaştırırsak çok makul fiyatları var, denemenizi tavsiye ederim. Şu an Monte Blanco diğer kavurucularda 500 tl den aşağıya pek rastlamadım. Günlük tüketim 100 g çıktı nerdeyse Japanese ile bu Antalya sıcağında iyi ve makul fiyatlı kahvelere devam.
Çok teşekkür ederiz Cengiz Bey, Monteblanco umarım istediğiniz gibi çıkar. Tekrar görüşmek üzere.

Elimi hangi kahveye atsam stokta yok diyor çok geç kalmışım yeni stoklar gelecek mi

Çiçeği burnunda bir Kahve Kulübü üyesi (ilk mesajım size kısmetmiş) ve acemi bir kahvesever olmama rağmen on yıllardır e-ticaret alışverişi yapan ve detaylara önem veren biri olarak More Roastery siteniz için -naçizane- bazı eleştirilerimi ve önerilerimi yazmak istedim:

1- Sitenin arayüzünde birçok yer İngilizce olarak görünüyor. Temel bir İngilizce bilgisiyle menüler anlaşılabiliyor olmasına rağmen bu durum hiç İngilizce bilmeyen birisi için zorlayıcı olabilir ve -bence daha önemlisi- amatör bir site izlenimi vererek sitenize ilk defa gelen müstakbel müşterilerde gereksiz güven kaybı yaratabilir.

2- Ürünlerin büyük kısmında bir veya birkaç paragraf açıklama yer alırken, bazı ürünlerde sadece "Tadım notları, Tür, İşlem" gibi genel bilgiler bulunmakta. Bu farklılığın bilgilendirme adına standardizasyon sorunu yarattığını ve eksik olan ürünlerde -birkaç çümle bile olsa- açıklama eklenerek çözülebileceğini düşünüyorum.

3- Bütün kahvelerde "Kavurma tipi, Sertlik, Asidite, Gövde" bilgilerinin yer alması, "profesyonellik" ve "özenli çalışma" puanınızı müşterilerin gözünde arttıracağı gibi, incelediği kahveyi denememiş olanlar için önemli bir seçim kolaylığı sağlayacaktır.

4- Bir kahveden 250 gram alan da 1000 gram alan da birim bazında aynı ücreti ödüyor. Bunun müşteri memnuniyeti adına dolaylı bir kayıp olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla, gramaj arttıkça talep edilen miktarı yükseltecek caziplikte bir indirim yapılmasının, satılan miktarların artmasıyla size, daha uygun fiyata kahve alınmasıyla da müşterilere fayda getireceğini iddia etmek yanlış olmayacaktır.

Ukalalık yapmış gibi görünmediğimi umarak kavurmalarınızda kolaylıklar, satışlarınızda bolluklar dilerim.

Sürç-i lisan ettiysem, affola...

Kavurucu: La Lune Roastery
Çekirdek: Colombia Monteblanco Purple Caturra Natural
Dripper; Hario v60 plastik
Filtre: Cafec TH-1
Cmd 20 klik 15 g
Su: Nestle 90 c oran 1/17
Süre: 2.20
55g 35 sn bloom 60 sn itibaren 100g 1.25 sn den itibaren 100 g =255g
Kokular üzüm mango tarzı, sıcakken üzümsü alttan hafif karamelimsi Akdeniz in meşhur yanık dondurması gibi bir tat,
Ilıdıkça şarabımsı bir tada dönüşmeye başladı, Soğudukça tatlılık çoğaldı ve tam şarabımsı tada dönüştü. Beğendim, hatta 19 klik yapabilirim.

Monteblanco coconut gerçekten çok güzel 👌

Merhaba, 1-2 gün içerisinde sitemize ekleyeceğiz yeni kahvelerimizi. Görüşmek üzere

Firma: La Luna Roastery
Kahve: Colombia Monteblanco Passion Fruit
Kavrulma Tarihi: 4.10.2024
Brewer: v60
Filtre: Cafec Abaca+
Değirmen: CMD 18 klik
Su Markası: Nestle+ Arıtma 70 ppm
Su sıcaklığı: 92 derece
Oran: 1/16
Bitiş:
2.20
Tadıma gelirsek. Narenciye tatları ön planda hatta greyfurt baskın ılıdıkça çarkıfelek meyvesi çıkıyor ortaya, kahve soğudukça karemel eşliğinde kayıp gidiyor😘😘😘😘

Geri