Kungpow'dan son olarak Kasım 2024'te, ondan önce de Mayıs 2024'te yapmışım, sitelerinden kontrol ettim.
Kungpow gibi iyi kahve kavuran bir firmadan kahve almama nedenimi düşündüm, benim açımdan %100 içerik seçimiyle ilgiliydi. Birkaç yıldır sürekli deneysel yöntemler, farklı işlemeler vs. ile uğraşan Kungpow'un bu işlerle zaman kaybettiğini düşünüyorum. Kendilerine de bunu yazdım, cevaplarından standart kahvelere daha çok yer vereceklerini anlıyorum (Daha önce seçtikleri yöntemin maddi karşılığı daha fazladır belki ancak benim açımdan alışverişi kesmekle sonuçlandı, böyle söyleyebilirim).
Geçenlerde seçkiye Adorsi isimli bir kahve eklenmiş (klasik yıkanmış Etiyopya, başka kavurucularda da var), sonrasında da Gulali isimli bir kahveyi gördüm. İki kahveyi de aldım. Gulali'de "dry hulled honey" yazıyor ama oldukça tatlı ve her zaman içilebilecek (vasat altı kahveleri pazarlamak için söyleyenler gibi söylemiyorum) bir Endonezya kahvesi. Bayacak bir kahve de değil, bir süre standart kahve de yapılabilir, tavsiye ederim. Günün kahvesi kısmına demlememi de yazdım.