• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Krea | Kahve - Keşif - Deneyim

Söz konusu kahve olunca her şeyi bir anda deneyemedim haliyle.

Detaylara girmeyeceğim ama benim total deneyim puanım 7/10. Özellikli çekirdek vs denemedim. Bu tarz mekanları ortalama çekirdekler üzerinden değerlendirmenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum çünkü.

Çekirdek olarak sadece kafein kültür çekirdekleri olduğu için kk seçkisini ve kk kavurma profilini beğenen arkadaşlar daha çok keyif alacaklardır diye düşünüyorum.

Açılalı 1.5 ay oldu. Açılış duyurusu sonrası büyük bir hype vardı fakat sonrasında benden başka deneyim paylaşan olmadı. Hala mı Yunandasınız anlamadım ki? 😀

Çok güzel keşifler yaptım. Özellikle espresso seçkileri harikuladeydi. Kopenhag adeta Caddebostan’a taşınmış. Filtrede Prolog, Cofee Collective ve April seçkileri denemeye değerdi. Nitelikli çay meraklıları da mutlaka zaman ayırsın derim. Bu arada ticari su satışının olmaması, susadıkça ve ihtiyacınız oldukça ücretsiz çok kaliteli filtrelenmiş su içebilmeniz de nefis bir detay. Gün aşırı uğruyorum. Karşılaşabileceğimiz dostlara şimdiden çok selam olsun.

Bu akşam gittim, Kevser Hanım ve Alireza Bey' in imza içeceklerini deneyimledim çok keyifliydi, sıcak ve samimi bir ortam, şu ana kadar gidip kendimi en rahat hissettiğim yer oldu diyebilirim, en önemli nedeni Sayın Ergin Yüksel' in ilgi, alakası ve bilgilendirici keyifli sohbetiydi kendisine birde buradan teşekkür etmek istedim.

Neden kapandı bilginiz var mı? Galiba yıl başında calibre ekibinden birisi satın almıştı. Ayrıntılara hakim değilim aklımda öyle kalmış
Neden kapandığını tam olarak bilemiyorum. Geçen hafta Çarşamba günü espresso içmeye gittim. Her şey normaldi. Bayramda da açık olacağı söylenmişti fakat Pazar günü kapalıydı. Google Maps’te de kalıcı olarak kapalı ibaresi düşülmüştü. Bugün Haşim Bey’e yazdım. Kapandık dedi. Biliyorsunuz, Orkun Üstel ile yola çıkılmıştı. Orkun Bey Aralık ayında ortaklıktan ayrıldı. Calibre’den Okan Bey ile devam etti Krea. Fakat buraya kadarmış. Kendi adıma özellikle espresso konusunda benim için çok geliştirici bir yerdi. Çok geniş skalada, çok farklı yurtdışı çekirdeği içtim espressoda. İşini dört dörtlük yapan bir yerdi. Yola çıkış hikayeleri de çok özeldi. Üzüldüm.

İstanbula gittiğimde, fırsat oldukça uğrardım.

Daha dün yurtdışından İstanbul'a ziyarete gelecek birine, krea'ya git diye öneride bulunmuştum.

Haşim Bey youtube da güzel içerikler oluşturuyordu. Krea dan sonra paylaşımlar çok azalmıştı. Bakalım geri dönecek mi? bir kaç defa baristatus üzerinden getirdiği kahvelerden almıştım.

Geri