• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Korkmaz Brewline serisi hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrdawn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrdawn

Barista
İsim
Şafak
Daha fazla  
İsim
Şafak
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Selamlar herkese. Geçenlerde Korkmaz markasının bir filtre kahve demleme ekipmanlarını gördüm. V60 için bilemiyorum, canlı olarak görmedim ürünleri ama kettle sanki mantıklı bir seçenek gibi geldi. Siz ne düşünüyorsunuz? Kullanan var mı? Ürünler bunlar;

Selamlar herkese. Geçenlerde Korkmaz markasının bir filtre kahve demleme ekipmanlarını gördüm. V60 için bilemiyorum, canlı olarak görmedim ürünleri ama kettle sanki mantıklı bir seçenek gibi geldi. Siz ne düşünüyorsunuz? Kullanan var mı? Ürünler bunlar;

bu kettle yerine amazonda satılan kettle ı alırdım ben şahsen

Bu hafta karafı aldım muadillerine göre fiyatı çok iyi

Mağazada gördüğüm ürünlerin fotoğrafları. Pitcher yoktu. Kettle ürününü çekmeyi unutmuşum.

1.jpg2.jpg3.jpg

Karafı kullanıyorum fiyatına göre çok iyi, düşüp kırılsa da üzmez :)

Geri