• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Koray Erdoğdu - Kahvenin Çekirdekten Fincana Hikayesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ckn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ckn

Barista
İsim
Kerem
Daha fazla  
İsim
Kerem
Kahveye ait bir yayın olduğu için konusunu açmak istedim.

Benim de yapımında emeğimin olduğu GittiGidiyor'un podcast serisi Keşfedecek Çok Şey Var'ın son bölüm konuğu, tanışma şerefine de nail olduğum @kahvekolik.barista Koray Erdoğdu oldu. Çoğumuzun bildiği konulardan bahsedilse de ilginç detaylara değinmiş Koray. Kahve sever olarak kahve ile ilgili hangi yayın olsa ağzımın suyu akarak dinlediğim için belki ilgisini çeken olursa diye linkini şuraya bırakmak istedim.

Spotify
Youtube

Geri