• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Konchero Isı ayarlı kettle (yeni model) fikri olan var mı?

Teşekkür ederim Konchero ları karıştırmışım ☺️ diğer sitede bir arkadaş kahve makinasından memnuniyetini dile getirmişti o zannettim bu fiyata 🙊

Kettle olarak bende 1 yıldır kullanıyorum ve gayet memnunum. Bir sıkıntı yaşamadım.

Selamlar herkese, alıp almama kararsızlığı yaşarken fiyatların en uygun olduğu iki sitede de arttığını gördüm. Şuan için 1255 TL'ye alabileceğimiz tek site kaldı bilginiz olsun arkadaşlar.

Ben bugün sipariş verdim.

Selamlar herkese, alıp almama kararsızlığı yaşarken fiyatların en uygun olduğu iki sitede de arttığını gördüm. Şuan için 1255 TL'ye alabileceğimiz tek site kaldı bilginiz olsun arkadaşlar.

Ben bugün sipariş verdim.
Hocam lütfen havaleyle almadığınızı söyleyin.

Yanlış anlaşılmasın. Kimseyi suçlamıyorum. Sadece ETBİS kaydına çokta güvenmemeniz gerektiğini bildirmek isterim. Bu denli indirimlere kanıp havale fiyatı daha cazip geldiği için bir çok dolandırılma hikayesi var.

Nerden mi biliyorum. Bile bile lades olarak dolandırıldım. Sizler de dikkatli olun lütfen.

Havale ile aldım :( , 1-2 gün içerisinde iyi veya kötü sonucu bildiririm. Umarım dolandırılmamışımdır 😇

Son düzenleme:
Tekrardan selamlar herkese,
Ürün sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Ürün Batman’dan gönderildiği için 3 iş günü kargo süresi oldu. Biraz heyecanlı bir bekleyiş oldu ama :)
F7D02D6C-7F8C-4A79-9186-4BA69E8AF291.jpegBilginiz olsun.

Hocam lütfen havaleyle almadığınızı söyleyin.

Yanlış anlaşılmasın. Kimseyi suçlamıyorum. Sadece ETBİS kaydına çokta güvenmemeniz gerektiğini bildirmek isterim. Bu denli indirimlere kanıp havale fiyatı daha cazip geldiği için bir çok dolandırılma hikayesi var.

Nerden mi biliyorum. Bile bile lades olarak dolandırıldım. Sizler de dikkatli olun lütfen.
Tekrardan selamlar herkese,
Ürün sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Ürün Batman’dan gönderildiği için 3 iş günü kargo süresi oldu. Biraz heyecanlı bir bekleyiş oldu ama :)
Ekli dosyayı görüntüle 19875Bilginiz olsun.
Öncelikle daha önce de söylediğim gibi hiçbir markayı zan altında bırakmak istemem. Sadece yaşadığım son olaydan sonra daha dikkatli davranmaya ve etrafımdaki insanlara dikkst ettirmeye çalışıyorum.

Ürünün elinize ulaşmasına çok sevindim. Güzel günlerde kullanın lütfen.

Selamlar. Gıdaya uygun kauçuğu nerede bulabilirim. Kimler satar.

Arkadaşlar, ne dersiniz halen alınabilir mi ? Timemore 3000 küsür olması, fellow bulunmaması, bu kettle'i alınabilir kılıyor mu arkadaşlar ? sürekli normal kettle'de kaynatıp elektriksiz gooseneck kettle'a koyup ocakta ısı ayarı yapmak gibi sorunlardan sıkıldım biraz :)

Arkadaşlar, ne dersiniz halen alınabilir mi ? Timemore 3000 küsür olması, fellow bulunmaması, bu kettle'i alınabilir kılıyor mu arkadaşlar ? sürekli normal kettle'de kaynatıp elektriksiz gooseneck kettle'a koyup ocakta ısı ayarı yapmak gibi sorunlardan sıkıldım biraz :)
Ben 1. Modelini aldım çok memnun olanı var bende memnun kalırım diye düşünüyorum 🤗

Arkadaşlar tam bir fiyat performans urunu.

Akış sınırlandırıcı alan var mı arkadaşlar veya gerek var mı sizce?

Geri