• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Konchero AS-21267A Isı Ayarlı Kettle, 1 Litre, Siyah

Ürünün Fiyatı
000

Goldviper

Barista
İsim
Ahmet
Daha fazla  
İsim
Ahmet
Fellow killer 😊
Yaklaşık 1 yıl önce aldım, garantisi devam ediyor, en ufak bir hatası yok. Mükemmel durumda, çok sağlam, yıllarca kullanabileceğiniz bir kettle. Çok kullanışlı, 1ml/sn ile 25 ml/sn arasında istediğiniz şekilde mükemmel akış kontrolü, kirpi süzgeç ile beraber göndereceğim. Kutusu, faturası her şeyi mevcut. Mutbex den almıştım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250112_161834.jpg
    Screenshot_20250112_161834.jpg
    91.2 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20250112_161816.jpg
    Screenshot_20250112_161816.jpg
    169.1 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_20250112_161639.jpg
    Screenshot_20250112_161639.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20250112_161800.jpg
    Screenshot_20250112_161800.jpg
    90.1 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_20250112_161859.jpg
    Screenshot_20250112_161859.jpg
    137.9 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20250112_161719.jpg
    Screenshot_20250112_161719.jpg
    112.1 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Devamı..

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250112_161859.jpg
    Screenshot_20250112_161859.jpg
    137.9 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20250112_161700.jpg
    Screenshot_20250112_161700.jpg
    79.4 KB · Görüntüleme: 48
Satma sebebiniz nedir acaba bende bu urunden almayi dusunuyorum, memnuniyetle alakali mi farkli birsey mi?
Satma sebebim yok aslında😊 Ekipman çılgınlığı. Programlanabilir olduğu için gittim Fellow Stagg aldım, sabahları uyanınca su hazır olsun diye vs. Konchero ile ilgili en ufak bir memnuniyetsizliğim yoktu, hatta kirpi süzgeç ile beraber fellowdan daha kontrollü su akışı mevcut, kaynatma hızı, ısı ölçüm doğruluğu çok iyi. Ama işte sürekli bir üst modele, yeni özelliklere geçme dürtüsü. Fakat fellowdan pişmanım açıkcası, fişten çektiğimde saat sıfırlanıyor, tekrar ayar yapmam gerekiyor,saçmalık resmen.

Satma sebebim yok aslında😊 Ekipman çılgınlığı. Programlanabilir olduğu için gittim Fellow Stagg aldım, sabahları uyanınca su hazır olsun diye vs. Konchero ile ilgili en ufak bir memnuniyetsizliğim yoktu, hatta kirpi süzgeç ile beraber fellowdan daha kontrollü su akışı mevcut, kaynatma hızı, ısı ölçüm doğruluğu çok iyi. Ama işte sürekli bir üst modele, yeni özelliklere geçme dürtüsü. Fakat fellowdan pişmanım açıkcası, fişten çektiğimde saat sıfırlanıyor, tekrar ayar yapmam gerekiyor,saçmalık resmen.
"Hocam bir sorum olacak: Tchibo gooseneck kettle kullanıyorum ama su akışı biraz hızlı geliyor. Konchero'nun akış hızı nasıldı? Bir de 'kirpi süzgeç' (flow restrictor) takanlar var ama paslanma yaptığı söyleniyor, o yüzden korkup takmadım; siz önerir misiniz? Son olarak, Fellow Stagg EKG sizce o fiyat farkına değer mi? Arada ciddi bir uçurum var."

"Hocam bir sorum olacak: Tchibo gooseneck kettle kullanıyorum ama su akışı biraz hızlı geliyor. Konchero'nun akış hızı nasıldı? Bir de 'kirpi süzgeç' (flow restrictor) takanlar var ama paslanma yaptığı söyleniyor, o yüzden korkup takmadım; siz önerir misiniz? Son olarak, Fellow Stagg EKG sizce o fiyat farkına değer mi? Arada ciddi bir uçurum var."
Hocam en iyisi olsun derseniz gerçekten Fellow, fişten çekince saat sıfırlanması hoşuma gitmemişti ama onu da kullanmıyorum zaten. Fellow a sorduğumda; kullanıcılarımız hiç fişten çekmiyorlar demişti 😊. Malzeme kalitesi çok yüksek, doğru sıcaklık göstermesi, çabuk ve sessiz çalışması gibi özelliklerle fiyatına değiyor. Ama en az 7-8 yıl dayanması lazım, henüz 1.5 yıl oldu ne kadar gider bilmiyorum arıza yapmadan fakat şu ana kadar en ufak bir sıkıntısı yok. Özellikle tabanı, iç çelik malzemesi beni şaşırttı, nasıl su kullanırsam kullanayım kireçlenme yapmıyor. Pırıl pırıl tertemiz hep. Döküş kontrolü de çok iyi özellikle alıştıktan sonra, kirpi süzgece ihtiyaç yok.

Bunların dışında Tchibo için Kirpi süzgeç mükemmel bir çözüm olur, kaliteli bir ürün alırsanız paslanma olacağını sanmıyorum ama ara ara kontrol etmekte fayda var. Konchero ya kirpi süzgeç taktığımda sınıf atlamıştı, su akışını çok rahat yönetebiliyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim,

Hocam en iyisi olsun derseniz gerçekten Fellow, fişten çekince saat sıfırlanması hoşuma gitmemişti ama onu da kullanmıyorum zaten. Fellow a sorduğumda; kullanıcılarımız hiç fişten çekmiyorlar demişti 😊. Malzeme kalitesi çok yüksek, doğru sıcaklık göstermesi, çabuk ve sessiz çalışması gibi özelliklerle fiyatına değiyor. Ama en az 7-8 yıl dayanması lazım, henüz 1.5 yıl oldu ne kadar gider bilmiyorum arıza yapmadan fakat şu ana kadar en ufak bir sıkıntısı yok. Özellikle tabanı, iç çelik malzemesi beni şaşırttı, nasıl su kullanırsam kullanayım kireçlenme yapmıyor. Pırıl pırıl tertemiz hep. Döküş kontrolü de çok iyi özellikle alıştıktan sonra, kirpi süzgece ihtiyaç yok.

Bunların dışında Tchibo için Kirpi süzgeç mükemmel bir çözüm olur, kaliteli bir ürün alırsanız paslanma olacağını sanmıyorum ama ara ara kontrol etmekte fayda var. Konchero ya kirpi süzgeç taktığımda sınıf atlamıştı, su akışını çok rahat yönetebiliyorsunuz.

"Teşekkür ederim, alıp deneyeceğim. Yalnız Fellow ürünlerinde kireçlenme ihtimali beni biraz düşündürüyor."

Geri