• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Koffeel' den %10-%15-%20 indirim kodları !

İsim
Damla Denktaş
Firma
Koffeel Coffee
Daha fazla  
İsim
Damla Denktaş
Firma
Koffeel Coffee
Uzunca bir aradan sonra tekrar merhaba.. 🥳

• www.koffeel.com.tr ’de 1.000-1.500 ve 2.000 ₺ 'lik alışverişlerinize özel indirim kuponları tanımladım.
1.000 ₺ ve üzerine %10 - KFL10
1.500₺ ve üzerine %15 - KFL15
2.000 ₺ ve üzerine %20 - KFL20

• Sistemsel bir bugdan dolayı kodları kullanabilmeniz için, sepetinizi oluşturduktan sonra “Siparişi Tamamla” adımına tıklayıp, gelen sayfada sol üst köşede “Sepetim” kısmına geri dönmeniz gerekiyor. Bu işlemi yaptığınızda hediye çeki kodu gireceğiniz alanı görebileceksiniz.
  • Kodları kullanabilmeniz için sitemize üye olmanız gerekiyor.
  • Ücretsiz kargo baremi 1.250 ₺.
  • Yurtiçi kargo ve Hepsijet ile çalışıyoruz.

Her türlü soru, öneri ve problemleriniz için forum üzerinden, info@koffeel.com.tr ’ den, 0539 579 25 59 numaralı hattımızdan ya da whatsapp üzerinden bana ulaşabilirsiniz.

Not: Başından beri, elimden geldiğince, iyi kahveyi ulaşılabilir fiyatlarla sizlere sunmayı amaç edindim. İndirimlerden ve kahvelerden memnun kalmanız dileklerimle..

Sevgiler,

Damla.

İyi günler Damla hanım yemen-mocha-peaberry-ismaili Nitelikli sınıfta bir çekirdek mi acaba yoksa ticari sınıfta mı.

İyi günler Damla hanım yemen-mocha-peaberry-ismaili Nitelikli sınıfta bir çekirdek mi acaba yoksa ticari sınıfta mı.

Merhabalar, evet 80 puan üzeri nitelikli sınıfta bir kahve. Kaliteyi biraz daha iyileştirebilmek için kavurma öncesi ve sonrası elimden geldiğince mevcut kusurlu çekirdekleri de ayıklayamaya çalışıyorum. 🙏

Geri