• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kinu m47 simplicity pour over burr arıyorum

İsim
aytaç
Daha fazla  
İsim
aytaç
Değirmen
molent g50
Kinu m47 simplicity değirmenim var. Üzerindeki burrr ile v60 demlemede çok tad alamadım. pour over burr almak istiyorum. Nerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz. Yada mevcut burr ile hangi ayarda v60 ı daha tatlı hale getirebilirim?

Değirmeninizin seasoningi tamamlandı mı? İlk süreç biraz keyifsiz olabiliyor. Kullandığınız kahveye göre bir ayar gerekir fakat referans olarak ben natural kahveler için 3 tur civarında geziyorum.

ben de normal burr ile 3.0-4.0 arası sweet spot diyebilirim.

3.0.0 -3.5.0 lar v60 için benim ayarlarım, sonuçlardan memnunum. POB bulursam alacağım ben de

Geri