• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Kinu M47 Classic

Ürünün Fiyatı
15.000

kahvekaraf

Barista
Birkaç aydır hiç kullanmadığımdan kutusunda muhafaza ettiğim değirmenimi satıyorum.

Kullandığım dönemde haftada en fazla 1-2 kez, yalnızca koyu kavrum çekirdekleri öğütmek için kullandım. Tüm değirmenlerimi öğütüm öncesinde çekirdekleri kontrol ederek kullandığımı belirteyim. Bıçaklarda herhangi bir deformasyon bulunmamaktadır. Kozmetik olarak çok temiz durumda olup herhangi bir çiziği veya kullanımdan kaynaklı izi yoktur.

IMG_3134.jpegIMG_3141.jpegIMG_3145.jpegIMG_3146.jpegIMG_3149.jpegIMG_3150.jpeg

Geri