• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kingrinder K0

kol 1 de düşerse 1 rakamından 9 rakamına kadar 40 klik olmuyor mu her iki rakam arası 5 klikse

şöyle bir hesap gördüm kafam karıştı iyice

Ekli dosyalar

• IMG_9096.jpeg
    IMG_9096.jpeg
    251 KB · Görüntüleme: 42
Mesela 2 rakam arasını 4 klik kabul etsek 10 çarpı 4 =40 1 de kol düşse 1tur sonra 1 e gelmesi 40 klik eder 30 u nasıl buldunuz anlamadın

şöyle bir hesap gördüm kafam karıştı iyice
Bu K0 ın verileri

Sizdeki değirmenin Klik mekanizmasının fotoğrafını atabilir misiniz, onun üzerinden anlatmaya çalışayım.

Öğütülmüş çekirdek haznesini çıkarıp, değirmenin altının resmini gönderseniz kâfi

Peki 1 tur attım 40 klik diyelim 70 şe almak istiyorum diyelim ayrıca 1 den 7 rakamına mı alıcam 1 den 9 mı

Çünkü 2 tur. 80 ediyorsa 80 e alıp 10 geri saymakda 70 klik ediyor o zaman değirmen 9 rakamına gelir ya da 1 tur 40 klik üstüne 30 sayıp 7 rakamınamı alınmalı

Videoyu izledim zaten değirmen alırkende çok faydalı oldu ama sorumun cevabını bulamadım

Videoyu izledim zaten değirmen alırkende çok faydalı oldu ama sorumun cevabını bulamadım
70 klik mi istiyorsunuz.
Her numara arası 5klik
İster 0noktasından itibaren 14numara sayın
İster 0noktasından itibaren 2 tur atın ve geriye doğru 2 numara sayın
İster 0noktasından itibaren tek tek 70e kadar sayın

Eğer kahvede toz olduğunu düşünüyorsanız kahvenin naturel ve koyu kavrulmuş olup olmadığına emin olun, bu gibi kahveler daha çok toz üretebilirler.
Ya da referans reçetelerinize 80-85klik itibariyle başlayın ve bardak hoşunuza gitmezse ilk müdehaleniz klik değil, suyun sıcaklığı olsun.
Ekşi geliyorsa 3-4derece soğuk
Damağınızı kurutuyorsa 2-3derece daha sıcak suyla demlemeler yaparak, kabaca reçetenizi çıkarabilirsiniz.

Tozu konuyu okudugum için sordum. Sürelerde tutmuyor tamda ayarlarım anlamadığım için biraz sitemkar oldunuz sanırım :)
Videodaki gibi değirmenin ilk serbest kaldıgı nokta 1 numara farz edersek

0 dan 70 saymak ile değirmen 4 numaranın üstüne denk gelir

1 den 70 saymak ile değirmen 5 numaeanın üstüne gelir

1 tur atıp 40 klik üstüne 30 saymak 7 numaraya denk gelir

2 tur atıp 80 klik üstüne 10 geri gelmek 9 numaraya gelir

Son düzenleme:
Geri