• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Khaldi Coffee Roastery

Herkese merhaba,

Dün akşam gelen talepler üzerine, durumu değerlendirerek kampanyaya bardakları da dahil ettik, yani 3000 ₺ limitini sadece bardaklarla da tamamlayabilirsiniz. Önceki versiyonda hediye bardak için 3000 ₺ ve üzeri kahve satın almanız gerekiyordu.

Sevgiyle,
Khaldi 💚

Keçi Bayram Şekeri ile Geldi!🍬

Herkese merhaba,

Bildiğiniz üzere Aroma Castle bardaklar için yaptığımız kampanya limiti 3.000 ₺'ydi.

Bu limiti bayram dolayısıyla 2.500 ₺'ye indirdik.

Kod aynı: aromacastle

Önemli Not:
3.000 ₺ limit ile kampanyaya katılanlara, 2.500 ₺'nin üzerinde kalan ücret kupon kodu olarak tanımlanmış olup, mail ile iletilmiştir. Lütfen maillerinizi kontrol etmeyi unutmayın. Eğer mail size ulaşmadıysa, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sevgiyle,
Khaldi 💚

Herkese merhaba,

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Küçük bir bilgilendirme yapmak istiyoruz. Aroma Castle bardaklardan Antrasit Siyah rengin stokları tükenmiştir. Eğer ilgilendiğiniz spesifik bir renk varsa stok sayısı hakkında bilgi paylaşabiliriz. :)

Sevgiyle,
Khaldi 💚

Bardaklar çok şık. yeşil ve şeftali tonlu olanlardan almıştım, çok beğendim. Hediyeleriniz ve kampanya için teşekkür ederiz. ☺️
Beğenmenize ve en önemlisi elinize sağlam ulaşmalarına sevindik :D Maalesef bazen kargoda istenmeyen sonuçlar olabiliyor. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle 💚

Keçi İki Yeni Keşifle Geldi!
Herkese merhaba,

"Bir keçi ne anlatamak ister?" sorusuyla çıktığımız yeni yolculuğumuzda iki yeni kahvemizle sizi tanıştırmak isteriz. Bu kahvelerden birincisi Ethiopia Koke Honey Grade 1. Parlak ve çiçeksi karakteriyle öne çıkan bu kahve; kayısı gibi canlı meyve notalarıyla ferah bir profil sunuyor. Diğer kahvemiz ise Costa Rica La Isla Washed. Bu kahvemizde ise fincanda hurma ve kuru üzümün meyvemsi tatlılığına esmer şeker notaları eşlik ediyor. Özellikle bu kahvemizi biz hem espressoda hem de filtre kahve olarak çok beğendik. Sizlerin de beğeneceğinizi düşünüyoruz.

Her iki kahvemiz de şimdi sitede. Şimdiden herkese afiyet olsun.

Sevgiyle,
Khaldi💚

Temmuz ayında indirimle birlikte iki "keçinin rotasını" da sipariş etmiştim. Kavrumlar biraz developed, light/ultralight arayanlar pek beğenmeyebilir.
La Loma çok başarılı yoğun,tatlı ve meyvemsi onu tavsiye edebilirim. La Loma ne kadar iyiyse Yaye o kadar kötü, hiçbir şey yok. Diğer ikili de fena değil ama dürüst olmam gerekise çok da aklımda kalmadılar.

Temmuz ayında indirimle birlikte iki "keçinin rotasını" da sipariş etmiştim. Kavrumlar biraz developed, light/ultralight arayanlar pek beğenmeyebilir.
La Loma çok başarılı yoğun,tatlı ve meyvemsi onu tavsiye edebilirim. La Loma ne kadar iyiyse Yaye o kadar kötü, hiçbir şey yok. Diğer ikili de fena değil ama dürüst olmam gerekise çok da aklımda kalmadılar.
yaye için düşük ajitasyon gerektiğini düşünüyorum. Elinizde drip assist varsa denemelisiniz

Merhaba arkadaşlar, ben müdür. Eylül ayının ilk siparişini veren kişiye, önümüzdeki günlerde sizlere sunmayı planladığımız sürpriz kahvemizden hediye olarak gönderim sağlayacağız. Şimdiden afiyetle.

Sevgiyle 💚

Müdür sözünü tuttu! 😄☕
Eylül ayının ilk siparişini vermek için yaptığım zamanlamanın karşılığında bugün sürpriz kahvem de geldi.

Khaldi Coffee Roastery’ye bu güzel jest ve ince düşünce için çok teşekkür ederim. Kahveler zaten ayrı güzel, böyle sürprizler de üzerine bonus oldu. 🙏

Şimdi merakla sürpriz kahveyi demlemeyi bekliyorum. Bakalım önümüzdeki günlerde sunmayı planladığınız sürpriz kahve nasıl bir şeymiş.😊

Elinize, emeğinize sağlık. Afiyetle içeceğim. 💚☕

Geri