• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kenya ve Uganda dan Farklı Kalitelerde Kahve Getirebiliyorum (İthalat)

ERKANBEHCET

Yeni Üye
İsim
erkan behçet
Daha fazla  
İsim
erkan behçet
İşim gereği Kenya ve Uganda'ya sık sık gidip geliyorum.

Kalitelerine sınıflandırılmış olarak 50 kilodan- 1 konteynere(24 ton) kadar ürün yollayabiliyorum.

İlgilenen olursa hem yanımda taşıyabileceğim kadar hem de ticari konteyner ile ürün getirebilirim.

Kilo fiyatı toptan 2.7 usd, perakende 8 USD dir

Uganda/Kenya Çiğ Kahvesi: Türler:
Arabica AA
Arabica Drugar
Robusta 18mm
Robusta 15mm

KENDİM KAHVEDEN ÇOK ANLAMADIĞIM İÇİN SORULARINIZI ÜRETCİYE İLETİP DÖNÜŞ YAPABİLİRİM.

Son düzenleme:
En Üst Seviye Kahve ? 2.7 Usd ? Kendiniz Kahveden Çok Anlamadıgınız için Üreticiye İletip dönüş almak ? Hocam Sizi burda harcarlar :D :D Yanlış Forumdasınız.

Altay bey o zaman bir yol gösterin :)

Dediğim gibi Uganda ve Kenya'dan kahve alabiliyorum çok ucuz fiyatlara.

Ciddi alıcı olursa numune de getirebilirim.
Kendime ve çevreme katkım olursa ne mutlu.

hocam bu fiyata ürün gelir evet gelir gelmez değil ama kahve paravan olur. Kel bir tanıdığınız varsa daha da ucuza gelebilir. @AltayOzger 'e katılıyorum. Umarım bu işi ciddiye bindirip yatırım yapmazsınız. Ya da yapın. Bizi ilgilendirmez.

Berhan bey, sağlayıcımı tabii ki paylaşacağım. Dileyen ürünü gümrükte kalite kontrole sokup kontratla da alabilir. 3 Ton üstü alımları aracı gümrük-ithalat şirketiyle organize edebilirim.

Bunun dışında perakende isteyene de bavul içerisinde getirebilirim ülkemizin izin verdiği ağırlıkta.

Ben burada bir ciddiyetle sizlerle bir işi paylaşıyorum. Gülüp geçilecek, hafife alınacak konular değil.

Kahveden anlamıyorum, bu doğru fakat anlayan ve 3 kuşaktır üretim yapan 9.5 hektarlık alan sahibi insanların üretiminin ticaretini yapmak istiyorum.

Geri