• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Keçinin Rotası Paketleri Tek Fiyat!

Alemdar, Ticarethane Sk. No:10, 34110 Fatih/İstanb
İsim
Khaldi Coffee Roastery
Firma
Khaldi Cofffee Roastery
Daha fazla  
İsim
Khaldi Coffee Roastery
Firma
Khaldi Cofffee Roastery
Keçinin Rotası Paketleri Tek Fiyat!

Herkese merhaba,

Müdür çıldırdı :D ve çok sevilen ve her biri farklı kahve duraklarından oluşan Keçinin Rotası paketlerini, sınırlı bir süre boyunca tek fiyatta sabitledik.
Hangi rotayı seçerseniz seçin fiyat aynı. Size yalnızca kahveler arasında karar vermek ve keçiyi takip etmek kalıyor. Daha önce denemediğiniz rotaları keşfetmek ya da favori paketinizi yeniden sipariş etmek için güzel bir zaman olabilir.

Bu kampanya sınırlı bir süre için geçerli. Keçi ne zaman yeniden yola çıkar, biz de bilmiyoruz. :)

Sevgiyle,
Khaldi 💚

Herkese merhaba,

Öncelikle yoğun ilginiz için teşekkür ederiz. Kargo süreçleri ile küçük bir bilgilendirme yapmak istiyoruz. Siparişlerinizin bir kısmı kargoya verildi, diğer siparişler ise yarın kavrulup, kargoya teslim edilecektir :)

Sevgiyle,
Khaldi 💚

Son düzenleme:
Herkese merhaba,

Kampanyamıza gösterdiğiniz yoğun ilgi için çok teşekkür ederiz! 💚 Kahvelerimiz kadar kargo ekibimizin de harıl harıl çalıştığını söylemeden geçmeyelim. ☕📦

9 Temmuz Perşembe günü saat 23.00’e kadar verilen siparişlerin tamamı kargoya teslim edildi. Takip bilgileri gün içerisinde size gelecektir. Bu saatten sonra verilen ve hafta sonu verilecek siparişler ise 13 Temmuz Pazartesi günü kargoya verilecektir.

Kısacası kahveler hazırlanıyor, paketler sıraya giriyor; pazartesi günü kargo araçlarına küçük bir kahve çıkarması yapıyoruz. 😄

Yoğun ilginiz ve sabrınız için tekrar teşekkür ederiz.

Sevgiyle,
Khaldi (Müdür) 💚

Bugün siparişim geldi. Dayanamadım denedim Bu fiyata çok başarılıydı.ayrıca paketler 250 gr dan da fazlaydı.ayrıca teşekkürler. İki paket daha sipariş verdim.

Görünce şaşkınlık uyandıran iki çok uygun deneyim paketi. 1404 ile bol alımlı bir katılım sağlamaya çalıştım. Firmaya teşekkürler

Sipariş ile alakalı sonradan düzeltme yapmak istediğimde de çok yardımcı oldular. Teşekkürler tekrardan

Son düzenleme:
Bugün kahveler elime ulaştı hemen Etiyopya Yaye'i denedim. İlk başta kavrumu koyu geldi filtrede acaba bitterliğe kaçan bir tad olur mu diye düşündürdü. Ancak ode gen2 de 6.1 öğütüm, 94 derece buzdağı su ve 40 100 100 döküşle hiç o tarafa kaçmaya dolgun gövdeli ama asiditesi de olan çok güzel bir kahve içtim. Muhtemelen degass için de biraz daha süre istiyor. Japenese cold brew da denemeyi düşünüyorum.
Kavrumu koyu olunca espressoda da denenebilir diye düşünüyorum. Bu konuda öneriniz var mı? Sizin kendi deneyimlediğiniz reçete nasıl?
İlk başta çok fazla söyleyip evde çok kahve olduğunu fark edince firmadan ricam üzerine tek paket yollamışlardı. Ama şimdi tekrardan söylememek için de zor tutuyorum kendimi :)

Bugün kahveler elime ulaştı hemen Etiyopya Yaye'i denedim. İlk başta kavrumu koyu geldi filtrede acaba bitterliğe kaçan bir tad olur mu diye düşündürdü. Ancak ode gen2 de 6.1 öğütüm, 94 derece buzdağı su ve 40 100 100 döküşle hiç o tarafa kaçmaya dolgun gövdeli ama asiditesi de olan çok güzel bir kahve içtim. Muhtemelen degass için de biraz daha süre istiyor. Japenese cold brew da denemeyi düşünüyorum.
Kavrumu koyu olunca espressoda da denenebilir diye düşünüyorum. Bu konuda öneriniz var mı? Sizin kendi deneyimlediğiniz reçete nasıl?
İlk başta çok fazla söyleyip evde çok kahve olduğunu fark edince firmadan ricam üzerine tek paket yollamışlardı. Ama şimdi tekrardan söylememek için de zor tutuyorum kendimi :)
Merhaba, detaylı geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Kullandığınız reçetenin dengeli sonuç vermesine çok sevindik. Kahve birkaç gün daha dinlendikçe aromaları daha da oturacaktır.

Espresso için 18 gram kahve, 36-40 gram çıktı, 92-93 °C ve 27-30 saniye aralığıyla başlayabilirsiniz.

Tek paketle yetinmenin zor gelmesine de ayrıca sevindik. :) Teşekkür ederizz

Geri