• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Kavurmahane ekipmanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan reha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
18.500

reha

Barista
İsim
Reha
Daha fazla  
İsim
Reha
Değirmen
Molent G50, Sözen el değirmeni, Delonghi KG-89
Ekipmanlar
V60, Aeropress, Mokapot, French Press
Selamlar dostlar,
Yaklaşık 1.5 yıl önce açtığımız kavurmahanemizi ay sonunda kapatacağız. Aile kavurmahanesiydi yeterli vakit bulamadık. O yüzden ticari faaliyeti sonlandırıp evde kendimize, arkadaşlarımıza kavuracağız daha hobi gibi ilerleyeceğiz. Bu yüzden de profesyonel bazı ekipmanlara pek ihtiyacım kalmadığı için elden çıkartıyorum. Ay sonunda ameliyat olacağım için önümüzdeki 15 gün almak isteyen olursa yardımcı olurum hızlıca yoksa artık yıl sonuna falan anca satışa tekrar açabileceğim gibi duruyor ameliyat sonrası iyileştikten sonra. Yerimiz Üsküdar Altunizade İcadiye/Kuzguncuk tarafında. Direk görüp deneyip alabilirsiniz. Resimleri resmi siteden yükledim. Ürünler 2. el ama çok az ve tertemiz kullanıldı. Mal kıymeti bilen biriyim çok dikkatli kullandım sıfırdan farksız yani. Ben zamanında gümrük kuralları daha esnekken yurt dışından kendi sitesinden almıştım. Fiyatları şuan ki fiyat + gümrük vergileri ve forumda geçen sene satılan aqua dense'in satıldığı fiyata bakarak belirlemeye çalıştım.

RoastSee C1 Coffee Roast Analyzer - Renk (agtron) ölçer : 18.500 tl
RoastSee AquaDense - Nem ve densite ölçer + taşıma çantası : 19.500 tl

Satılacak ürünlere bu hafta karar veriyoruz. Başka yeni ürünlere karar verirsek burayı güncelleyeceğim yenilerini ekleyeceğim.

Ekli dosyalar

• abc.webp
    abc.webp
    238.5 KB · Görüntüleme: 31
  • abcd.jpg
    abcd.jpg
    122.6 KB · Görüntüleme: 31
Geri