• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kavurma makinesi tavsiye edebilirmisiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Natan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Natan

Barista
İsim
Natan
Daha fazla  
İsim
Natan
Ekipmanlar
Farklı farklı 🙃
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Antalya
Selamlar ben bir sample roaster almak istiyorum 0 ya da 2. el çünkü bütcem çok değil fakat türkiyede fiyatlar çok yüksek o yüzden yur dışından getirmek istiyorum acaba bir tavsiyeniz olur mu?

Biz Roest kullaniyoruz tavsiye ederim
Ikawa da guzel baya
Daha uygun bisey ariyosan kaffelogic link modeli olabilir
Roest'i birkez görme imkanım oldu inanılmaz hoşuma gitmişti manyaklık yapıp alsam mı diye düşündürdü ama sonra bırak bu işleri demle kahveni dedim geçtim.

Merhaba,

Yeni bir konu açmak istemediğim için bu konuya katılmaya karar verdim. Kahve hobilerimden biri olduğu için kendi kahvemi kavurmayı denemeyi düşündüm.
Özellikle meyvemsi aromalara sahip açık kavrumlarla ilgileniyorum.
Bütçemi çok zorlamayacak, başlangıç seviyesindeki kullanıcılar için uygun kavurma makineleri önerebilir misiniz? Burada özellikle Roest'i önerenleri gördüm. Sizce ihtiyaçlarım için uygun olur mu?
Teşekkürler!

Merhaba,

Yeni bir konu açmak istemediğim için bu konuya katılmaya karar verdim. Kahve hobilerimden biri olduğu için kendi kahvemi kavurmayı denemeyi düşündüm.
Özellikle meyvemsi aromalara sahip açık kavrumlarla ilgileniyorum.
Bütçemi çok zorlamayacak, başlangıç seviyesindeki kullanıcılar için uygun kavurma makineleri önerebilir misiniz? Burada özellikle Roest'i önerenleri gördüm. Sizce ihtiyaçlarım için uygun olur mu?
Teşekkürler!
Aillio Bullet olabilir . 1 kg kapasitesi var fakat bu makina ile kahve kavurup satış yapan markalarda var. Yer kaplamayan bir makina , biraz daha profesyoneller için ama daha iyi öğrenmiş olursunuz. İkinci el olarakta bulma şansınız var , ileride satmaya kalkarsanız kolay alıcı bulabilirsiniz.

Geri