• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Alınık Kalita 155 filtre kağıdı

Ürünün Fiyatı
0

Kuantumkahve

Barista
İsim
Çınar
Daha fazla  
İsim
Çınar
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Gaziantep
Şuanda stoklarında olan 1-2 tane internet sitesi var almayı denedim ama ödemeyi kabul etmiyor hata veriyor bende son çare burayı denedim kalita 155 filtrenizi satın almak istiyorum
ek olarak birisi bana kalita 155 ile etkin 1-2 cup demleyicisi filtresi boyutu aynı demişti bu doğrumu yani 155 yerine etkin alabilirmiyim
Orea v2 için kullanacağım

Şuanda stoklarında olan 1-2 tane internet sitesi var almayı denedim ama ödemeyi kabul etmiyor hata veriyor bende son çare burayı denedim kalita 155 filtrenizi satın almak istiyorum
ek olarak birisi bana kalita 155 ile etkin 1-2 cup demleyicisi filtresi boyutu aynı demişti bu doğrumu yani 155 yerine etkin alabilirmiyim
Orea v2 için kullanacağım

Merhabalar, Kalita 155 için Etkin 2 cup filtresini denediniz mi acaba? Kalita filtresi biraz fazla kokulu geldi bana, etkin nasıl acaba akışı ve uyum konusunu merak ettim.

Orea v2 için kalita ve etkin filtrelerini denedim etkin daha ince ve daha hızlı bir filtre koku problemi yok ancak çok ince olduğundan kağıdı su ile oturturken kağıt katlanıyor yapısı bozuluyor cok dikkatli kullanmak gerekiyor kalitada ise koku problemi var evet v4 için de kalita 185 kullanıyorum mecburen kağıdı ilk başta musluk suyu ile oturtup 3 kez yaklaşık 50 şer ml ile yıkıyorum kahveye geçen olumsuz bir tat kalmıyor

Orea v2 için kalita ve etkin filtrelerini denedim etkin daha ince ve daha hızlı bir filtre koku problemi yok ancak çok ince olduğundan kağıdı su ile oturturken kağıt katlanıyor yapısı bozuluyor cok dikkatli kullanmak gerekiyor kalitada ise koku problemi var evet v4 için de kalita 185 kullanıyorum mecburen kağıdı ilk başta musluk suyu ile oturtup 3 kez yaklaşık 50 şer ml ile yıkıyorum kahveye geçen olumsuz bir tat kalmıyor
Şöyle bir aparat kullanıyorum 155 filtrelerde. B75 ile tam uyumlu diğerlerinde de muhtemelen şeklin bozulmasını engeller

Geri