• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

kahvesözlük

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogakuzar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ogakuzar

Barista
Daha fazla  
Değirmen
1ZPresso K-Pro
Ekipmanlar
V60, Crystal-Eye, Aeropress, Cezve, Clever, French Press, Origami, Mugen, Mokapot, Chemex
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Sakarya

Reklam Kafası ekibinin başlattığı, henüz neredeyse sıfır noktasındaki bir proje bu site. Konuşurken bu sözlükten bahsedip benim de yazmamı istediler, bendeniz de üye oldum. Neredeyse beyaz sayfa gibi bir sözlük şu an; biz ne yaparsak o olacak yani. Sözlük mantığı aynı işte, çaylak statüsü falan filan, bildiğiniz sözlük. Buyrun, haberiniz oldu, dileyen geliverir.

Reklam Kafası ekibinin başlattığı, henüz neredeyse sıfır noktasındaki bir proje bu site. Konuşurken bu sözlükten bahsedip benim de yazmamı istediler, bendeniz de üye oldum. Neredeyse beyaz sayfa gibi bir sözlük şu an; biz ne yaparsak o olacak yani. Sözlük mantığı aynı işte, çaylak statüsü falan filan, bildiğiniz sözlük. Buyrun, haberiniz oldu, dileyen geliverir.
Emeğinize sağlık, yazdığın eğlenceli güzel yazılar için ayrıca teşekkür ederim dostum.

Çok meşhur bir cümle vardı, neydi ya? Heh; “herhangi bir ticari bağım yoktur” 🤣
Ama gönül bağım çok sıkıdır.

ReklamKafası accayip matrak, işinde uzman, Türkiye’nin en yetkin kurgu ve fotoğraf sanatçısı 3 kafadar tarafından kurulmuş bir ajans. Bizim Baristatus’ta da dijital işlerin tümünü yapan ekiptir, fikir atölyesidir, üretkenlik amirliğidir, görsel sanatlar Çekmeköy Şube Başkanlığı’dır. Uluslararası Moda Sanat Fotoğrafçılığı sertifikalarını güneş giren ajans camına perde yapmışlardır. YouTube video ve içeriklerimiz de dahil herbişeyi yaparlar, video yanında nazımızı da çekerler, sağolsunlar.

Yolları açık olsun :) Hep destek tamm destek!

Geri