• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

👯👩🏿‍🤝‍👨🏾Kahvekulubu.net Ankara Buluşmaları

gün tamam o zaman.
Dostlar, romalılar,
Sevgili @zebercet ve @kaktus ile önümüzdeki salı (2 Ağustos) saat 19:00-19:30 civarı, minik bir Ankara buluşması gerçekleştireceğiz. Kah içeceğimiz kahvelerle damak çatlatıp gülecek, kah nolacak bu kahve piyasasının hali deyip dertleneceğiz. Teşrif etmek isteyen her forumdaşı bekleriz.

Not: Mekanı da kararlaştırınca buradan yazarız. Merkezi bir konum olur diye düşünüyorum.

rubber soul diyorum... çok güzel minik bi mekan, baristası beyefendi ve null çekirdekleri de hoş.
Mekan da belli olduğuna göre, salı görüşürüz🙋‍♂️

Şu da mekanın konum linki;

Rubber Soul Coffee

o gün yetişebilirsem ben de bir rez alayım

selamlar! ruber soula geldim, pazartesi offuz diyor, salı için buluşalım bence :) yeni null çekirdeklerinin hepsi gelmiş, super Colombians da var. ne diyorsunuz?

salı akşamı mı :) yani 2 ağustos ?

Orada olacağız✋✋

Başlık yanıltmasın bir kaç arkadaş hatırlatmış bana hemen değiştirdim gelmek isteyenler için!

Geri