• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Beyaz mı, natürel mi kullanmıştınız? Ne sorun yaşattı? Melitta, Kahve Dünyası ve Rubin; hepsini beyaz kullandım, Melitta yavaş kaldı. Diğer ikisinde hiç sorun yaşamadım.
Beyaz olanı kullandım, kokusu ağır geldi muhtemelen beyazlatıcı kullanmışlar ve akış inanılmaz yavaş. Tchibo bu konuda bence daha başarılı.
Seçim kullanıcının tabi, benim naçizane görüşüm sadece.

Rossmann naturel kullandım. Denemeye değer bence ıslattıktan sonra herhangi bir koku veya aroma geçişi hissetmedim şimdiye kadar.

Bu arada Amazon MOCCOMASTER ın kırmızısını 2-3 gün önce 10bin den satmaya başladı. Şimdide bu indirimde. Diğer renklerinde Amazonda çok saydıda stok var elinde. İlerki günlerde daha sürpriz bir indirim gelebilir. Aceleniz yoksa kutular açılmadan beklenebilir.

Fiyat epey cazip bilgi için teşekkürler. Mocca Master ne vaad ediyor arkadaşlar? Elimde 10 farklı dripper vs. mevcut.
Manuel demlemelerdeki aroma, asidite vs.yi bu cihazdan elde etme şansı varmıdır? Minimum kaç gr. demlenebiliyor ?
Kullanan arkadaşlar, bilgisi olanlar şimdiden teşekkürler...

Bu arada Amazon kırmızı MOCCOMASTER'ı 2-3 gün önce 10 binden satmaya başlamıştı. Şimdi satışta. Amazon'un elinde diğer renklerde de çok stok var. Önümüzdeki günlerde daha şaşırtıcı bir indirim gelebilir. Aceleniz yoksa kutuları açmadan önce bekleyebilirsiniz.
2023'ün sonlarına doğru taban fiyat 7.5K civarındaydı, almamıştım, şimdi yakın bir fiyattan indirime girdi. Daha fazla düşeceğini sanmıyorum ama bu fiyat bile çok cazip. Seçim sonrası döviz artışı beklentisi yüksek, mevcut fırsatları değerlendirmek lazım. Bu arada ürün bitmiş.

Fiyat epey cazip bilgi için teşekkürler. Mocca Master ne vaad ediyor arkadaşlar? Elimde 10 farklı dripper vs. mevcut.
Manuel demlemelerdeki aroma, asidite vs.yi bu cihazdan elde etme şansı varmıdır? Minimum kaç gr. demlenebiliyor ?
Minimum diye bir kısıtlama yok fakat evde bir veya iki kişilik kahve yapıyorsanız tavsiye etmem. Bu makine daha fazla miktarda demlemeler için güzel sonuç veren bir cihaz. Sürekli fazlaca kahve demlenen evlerde ve ofislerde iyi iş görecektir. İhtiyacı iyi analiz etmek lazım.

Geçenlerde SDC450 satın aldım ama indirimi kaçırdığıma kahroldum😂. Alışveriş çılgınlığından kurtulmak istiyorum😂

Elimde yan sanayi Moccamaster var ve yan sanayi olmasına rağmen hem düz demleme modunda hem de ön demleme modu ile hiç uğraşmadan çok iyi fincanlar içebiliyorum.

Moccamaster'ın ne özelliği varda bu kadar pahalı? Bilenler beni bilgilendirebilir mi? :)
Markanın kendini konumlandırdığı konum, kullandığı malzeme, marketing diyebiliriz kısaca.

Çakma halini kullandığım halde Moccamaster videolarında gördüğüm kadarıyla çakma halinin duşlama başlığı daha iyi gibi geldi bana.

Aradaki fiyat farkına değip değmeyeceği kişiye kalmış tabii ki, kullanılan malzeme kalitesi, suyun sıcaklığını sabit verebilmesi, bazı konularda sertifikası olması gibi farklar var iki üründe.

Bireysel olarak iki ürünü karşılaştırma fırsatı bulamadım ancak yan sanayi ürünün bile bu kadar iyi performans vermesi sık sık kullanmamama rağmen elimde tutmam için yetiyor.

Biz ofiste her gün 10-12 kişilik 2-3 sefer filtre kahve demleme yapıyoruz. Yaklaşık 10 yıldır bu rutin değişmiyor ve şimdiye kadar 4 ya da 5 makina eskittik. Makinalar bu yoğun kullanıma dayanmıyor ve bir çoğu garantisi bitmeden perte çıkıyor. Meşhur küçük ev aletleri yapan markalardan farklı modeller kullandık ki bunlar iyi seviye makinalardı. Bu sebeple el yapımı ve demlediği kahveler V60 seviyesinde olan bu makinayı uzun zamandır almak istiyordum indirim fırsatı gelince değerlendirmek istedim. Ev kullanıcısı için veya 1-2 fincan demleme için çok uygun olmadığını düşünüyorum daha çok kafe tipi ticari amaçlı veya ofis kullanımına uygun bir makina. Dayanıklı mı bilemem onu da zaman gösterecek.

Son düzenleme:
Minimum diye bir kısıtlama yok fakat evde bir veya iki kişilik kahve yapıyorsanız tavsiye etmem. Bu makine daha fazla miktarda demlemeler için güzel sonuç veren bir cihaz. Sürekli fazlaca kahve demlenen evlerde ve ofislerde iyi iş görecektir. İhtiyacı iyi analiz etmek lazım.

Biz ofiste her gün 10-12 kişilik 2-3 sefer filtre kahve demleme yapıyoruz. Yaklaşık 10 yıldır bu rutin değişmiyor ve şimdiye kadar 4 ya da 5 makina eskittik. Makinalar bu yoğun kullanıma dayanmıyor ve bir çoğu garantisi bitmeden perte çıkıyor. Meşhur küçük ev aletleri yapan markalardan farklı modeller kullandık ki bunlar iyi seviye makinalardı. Bu sebeple el yapımı ve demlediği kahveler V60 seviyesinde olan bu makinayı uzun zamandır almak istiyordum indirim fırsatı gelince değerlendirmek istedim. Ev kullanıcısı için veya 1-2 fincan demleme için çok uygun olmadığını düşünüyorum daha çok kafe tipi ticari amaçlı veya ofis kullanımına uygun bir makina. Dayanıklı mı bilemem onu da zaman gösterecek.
Teşekkürler arkadaşlar bilgi için. Bana uygun değilmiş masraftan kurtulduk🙂 Günlük max 20 25 gr filtre demliyorum ve ilave espressolar...

Geri