• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Moccamaster ı bariz bir şekilde uygun satan ve sadece kapıda ödeme kabul eden bir site buldum. Daha önce hiç deneyimleyen, alışveriş yapan var mıdır?

büyük ihtimalle göndermeyeceklerdir, tıklanma kasan ve bilgi toplayan fake alışveriş sitelerinden.
Moccamaster ı bariz bir şekilde uygun satan ve sadece kapıda ödeme kabul eden bir site buldum. Daha önce hiç deneyimleyen, alışveriş yapan var mıdır?

Son düzenleme:
Satan kişi forum üyesi. Satıldı olarak işaretlemiş.
Evet iki tane vardı. Biri benimdi kendiminkini sattım. Bir tane de abimde vardı onu koymuştum yanlış anlaşılma olmasın 🙏🏻 Onu da buraya koymayı düşünüyordum da taşınma işlerimden dolayı foruma koyamadım ürünü. Pek de ilgilenemedim. Gardrops üzerinden daha uyguna satmıştım arkadaşa, dolapta komisyon falan malum.

Çift cam bardak,
İki tane alındığında ikincisi 1 lira olarak alınabiliyor.

Link

Migros, Tchibo ürünlerinde indirim yapmış. Filtre kağıdı 20tl'ye düşmüş, ek olarak 50tl'lik Tchibo ürünlerinden alanlara 10 money varmış. Clevercılar iyi kahveyi daha uyguna içmeye devam.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20211104-094726.jpg
    Screenshot_20211104-094726.jpg
    103.7 KB · Görüntüleme: 497
Geri