zoi
Yeni Üye
- İsim
- zeynep değer
Daha fazla
- İsim
- zeynep değer
Merhaba, uzun zamandır kahve makinesi arayışı içindeyim. Mağazalarda satılan kahvelerin sıcaklığı ve tadında kahve yapan bir makine arıyorum. Araştırmalarım hep philipsi işaret ediyor, ama malum fiyatları, aldım beğenmedim başka alayım denecek kadar hesaplı değil. O yüzden bir kere alıp memnun kalmak istiyorum. Sade kahve sevmiyorum aroması yüksek ve sütlü kahve olması ve hemen hemen ocaktaki çay sıcaklığında kahve yapmak istiyorum makine ile. Bu mümkün mü, hangi makineyi almalıyım, hangi versiyonu benim için yeterli olur? Bir sürü versiyonu var, kullanmayacağım özellikli bir cihazı satın almak işime gelmiyor. Yeni kullanıcılardan ziyade evinde cihaz kullanıp memnun olanlar cevap verebilirse sevinirim.
ikinci sorum ise kullandığınız çekirdek, nereden hangi çekirdeği alıyorsunuz. Bir kaç tane denedik, şu an evde Boshun demleme cihazı var, tabi sıcak ve sütlü yapmadığı için benim ihtiyacımı karşılamıyor .Birazcık uzun oldu ama ancak derdimi anlatabildim, deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
ikinci sorum ise kullandığınız çekirdek, nereden hangi çekirdeği alıyorsunuz. Bir kaç tane denedik, şu an evde Boshun demleme cihazı var, tabi sıcak ve sütlü yapmadığı için benim ihtiyacımı karşılamıyor .Birazcık uzun oldu ama ancak derdimi anlatabildim, deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.