• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Kahve Kulübü Özel indirim - Yemisim.com

Antep fıstığı eusunuyorum. Ama. son zamanlarda "her yer Dubai" oldugundan endişeliyim. Aflotoksin analizleri var mı acaba ürünlerinizin?

1744878635455.png1744878651731.png

Firmamız, her gelen ürün partisinden düzenli olarak analiz yaptıran ender kuruyemiş firmalarından biridir. Aflatoksin, genellikle hasat döneminde oluşan küf kaynaklı bir toksindir. Özellikle simsiyah, kararmış, küçük taneli Antep fıstıklarında aflatoksin riski daha yüksek olduğundan bu tür taneler üretim sürecimizde özel olarak elenmektedir. Makine elemesi ve ayıklaması dışında fiziksel eliminasyonda yapıyoruz.

Kendi laboratuvarımız sayesinde partiler arası analiz sürekliliğini sağlıyor, ürünlerimizi gönül rahatlığıyla sunuyoruz. Ancak şunun da altını çizmek isteriz:

❗Hiçbir üretici, tek tek tüm taneleri incelemediği sürece %100 aflatoksinsiz garanti veremez.
Bu nedenle doğru ve temsili numune alımı büyük önem taşır. Numuneler, ürünün her köşesinden ve katmanından alınmalı; sadece yüzeyden değil, iç kısımlardan da örneklenmelidir.

Biz bu bilinçle çalışıyor, gıda güvenliğini sadece belgeyle değil, sistematik analiz kültürüyle garanti altına alıyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 38511Ekli dosyayı görüntüle 38512

Firmamız, her gelen ürün partisinden düzenli olarak analiz yaptıran ender kuruyemiş firmalarından biridir. Aflatoksin, genellikle hasat döneminde oluşan küf kaynaklı bir toksindir. Özellikle simsiyah, kararmış, küçük taneli Antep fıstıklarında aflatoksin riski daha yüksek olduğundan bu tür taneler üretim sürecimizde özel olarak elenmektedir. Makine elemesi ve ayıklaması dışında fiziksel eliminasyonda yapıyoruz.

Kendi laboratuvarımız sayesinde partiler arası analiz sürekliliğini sağlıyor, ürünlerimizi gönül rahatlığıyla sunuyoruz. Ancak şunun da altını çizmek isteriz:

Biz bu bilinçle çalışıyor, gıda güvenliğini sadece belgeyle değil, sistematik analiz kültürüyle garanti altına alıyoruz.
hocam bir kaç sefer alışveriş yaptım. işinizi ciddiyetle yaptığınız ürün kalitesinden ambalaja kadar belli oluyor. teşekkür eder hayırlı işler dilerim.

Çok uzun zamandır buradan sipariş veriyorum. Tek olumsuz yanı, bir kere sipariş verdikten sonra bir daha mahalledeki kuruyemişçiden ya da marketten aldığınız kuruyemişi yiyemez hale geliyorsunuz :D. Biz daha önce taze ürün yemiyormuşuz.

Dayanamadım ben de aldım. Yalnız benim paket patlak geldi. Buna üzülmekle birlikte Yılbaşı özel karışık kuruyemiş sipariş vermeme rağmen (450 TL) bana Karışık Kuruyemiş Özel Karışım (700 TL) gönderilmiş. Paketle birlikte gelen faturada da ''yılbaşı özel'' değil de dümdüz karışık kuruyemiş özel karışım yazıyor. Bir yanlışlık olmuş sanırım. Özelden dönüş yapılırsa zararınızı telafi etmek isterim.

327a8195-1e7b-42df-8205-aef2e8644bdb.jpg

Dayanamadım ben de aldım. Yalnız benim paket patlak geldi. Buna üzülmekle birlikte Yılbaşı özel karışık kuruyemiş sipariş vermeme rağmen (450 TL) bana Karışık Kuruyemiş Özel Karışım (700 TL) gönderilmiş. Paketle birlikte gelen faturada da ''yılbaşı özel'' değil de dümdüz karışık kuruyemiş özel karışım yazıyor. Bir yanlışlık olmuş sanırım. Özelden dönüş yapılırsa zararınızı telafi etmek isterim.

Ekli dosyayı görüntüle 38600
özelden iletişime geçtim hocam. Patlak için üzgünüz. isterseniz değiştirelim yoksa da hiç sorun değil böyle durumlarda tutanak olmazsa zaten pek bir fark olmuyor. afiyet olsun ne farkı hiç gerek yok :)

özelden iletişime geçtim hocam. Patlak için üzgünüz. isterseniz değiştirelim yoksa da hiç sorun değil böyle durumlarda tutanak olmazsa zaten pek bir fark olmuyor. afiyet olsun ne farkı hiç gerek yok :)
Özelden yazdım da buraya da yazayım: Patlamış olması sorun değil, aslında hiç yazmayacaktım bile çünkü tadına baktım hala tazeydi, kıtır kıtır.
Yalnız baktım pahalı olandan gönderilmiş, hiç leblebi falan yok 😂 Onu yazayım dedim, aradaki farkı ödeyebilmek için. Yazmışken de şikayet değil de geri bildirim olarak paketin patlamış olmasını da sıkıştırdım araya. Paketleme de güzel aslında baloncuklu poşete de sarılmıştı ama oluyor arada. Ben teşekkür ederim iadeye falan gerek yok ürün hala taze, asıl ben farkı ödemek isterim 😊

Bir sipariş verdim henüz ama beğendim. Hem çiğ hem kavrulmuş aldım. Şu an çiğ olanı tüketiyorum. En güzel olay da paketin dibine geldikçe fıstıklara ulaşıyor olmak. Diğerlerinden dolayı dibe çöküyor fıstıklar ve mutlu son orada saklanıyor. Teşekkürler güzel ürünler için

Kampanya yok mu hocam beklemedeyiz :)

Geri