• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Kahve Kulübü Özel indirim - Yemisim.com

1714907347xYnCW ile 3*1kg alım yaptım. Ellerinize sağlık şimdiden.

Yapalım arkadaşlar bir bakıyım.

Fındık ve kabukluda yeni sezon ürünler az kaldı gelmesine gelsin o şekilde yapalım :)

Yeni mahsuller gelirken yabani yer fıstığı (şeker abid) bulabilir miyiz? Boyu 1/4 büyüklüğünde ve daha ince... 8 saat suda bekletip çiğ yiyorum, normal yer fıstığında olan acımsı tad bunda olmuyor.

Geçen yil bir yerde bulup almıştım, abid diye elek altı yine Osmaniye fıstığının minik olanlarını kast ediyormuş... normali ile aynı tad çıktı.

Son düzenleme:
Biraz geç oldu ama arkadaşlar Tüm ürünlerde %15 indirim kodu ve 400 TL üstü alışverişlerde Kargo Ücretsiz "kahveliyemis". 25 Aralık - 5 Ocak arası geçerli. Ayrıca bu yıla göre yine ekonomik karışık paket 450 TL olarak güncellendi.

2025 Karışık

Paket İçeriği
  • KITIR LEBLEBİ SARI X 100 GR
  • KITIR LEBLEBİ BEYAZ X 100 GR
  • FINDIK KAVRULMUŞ X 100 GR
  • TUZLU YER FISTIĞI X 100 GR
  • KABUKLU ANTEP X 100 GR
  • BADEM KAVRULMUŞ X 100 GR
  • KAJU KAVRULMUŞ X 100 GR
  • SARI LEBLEBİ X 100 GR
  • DUT KURUSU X 100 GR
  • BEYAZ LEBLEBİ X 100 GR

Yaptık yılbaşı alışverişimizi 🙏

Her yılbaşında olduğu gibi bu yeni yıla da Yemişim’le gireceğiz. Almayan pişman olur yemişler gerçekten birinci kalite.
Teşekkürler ve mutlu yıllar @kahveanalisti

1739791769VYj7C
Yılbaşı indirimiyle denemiştim çok memnun kaldım. 2.siparişimide bugün verdim Teşekkürler taze ürünleriniz için 👌

yapalım tabi :) bu hafta bildirmiş olurum indirim kodunu :)

"kafeinsizkahve" koduyla tüm ürünleri %10 indirimli alabilirsiniz arkadaşlar.
1744800838065.png

%1 indirimi kapamak için buradan promosyon istemiyorum ya da lütfen promosyon seçiniz olarak kalsın.

Geri