• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü Akşam Sohbetleri 1 Yıldızlar Geçidi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gerçekten Şampiyonlar Ligi gibiydi.Herkese teşekkürler.

Gerçekten çok çok iyiydi emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim 😊😊😊

Katılım Sağlayanlara çok teşekkür Ediyorum gerçekten çok keyifli ve güzel bir yayın oldu :)

Zamanın nasıl geçtiğini anlamadık, harika geçti :giggle: Şampiyonlar ligine ve emeği geçen herkese teşekkürler! Devamını bekliyoruz.

Yayına katılan sorular soran kulubümüzün bu noktaya gelmesine katkıda bulunan kahve kulübü ailemin her bir bireyine teşekkür ederim.

Emeğini geçenlere teşekkürler, büyük bir bölümünü izledim sanırım son yarım saati çıkmak durumunda kaldım.

Emeğini geçenlere teşekkürler, büyük bir bölümünü izledim sanırım son yarım saati çıkmak durumunda kaldım.
Youtubeta Yayın geçmişi sürekli kalıcı olarak bulunacak oradan kaçırdıgınız yerleri izleyebilirsin :)

Böyle bir organizasyona vesile olan herkese katkılarından dolayı kendi adıma çok teşekkür ediyorum. Bir forumdan fazlası...

Çok faydalı ve çok güzeldi. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Birden fazla hobi veya konulara odaklanma konusunda başarılı değilim bu nedenle bir çok şeyi kaçırabiliyorum fakat, yayının tamamını youtube kanalından izledim. Şerif Hocanın anlattığı Cezve/İbrik isim hikayesi yok artık dedirtti(yani izleyin merak edin anlamında "az sonra" efekti verdim :D ), çok keyifliydi herkesin emeğine teşekkürler.

Canlı yayında takip edemedim ancak tamamını sonradan izleme fırsatı buldum kahvekulübü youtube kanalı sayesinde. Bilgilendim ve daha da geliştiğimi farkettim. Emeği geçen, bu fırsatı bizlere sunan herkese ayrıca teşekkür ederim.

Ne kadar mutlu olduğumu söyleyebilirim ama anlatamam 😇 Ustaların, hayranı olduğunuz insanların karşısında moderasyonda olmak... gerçekten inanılmaz heyecanlandım. Buradaki yorumları okuyunca çok mutlu oldum. Yayın için hadi yapıyoruz diyen @NoDRaC 'a gün içerisnde sayısız yayn denemesi yaptığımız @campos ve @Kahveciningalaksirehberi ne. Yayının Youtube üzerinden canlı yayınlanması aşamasında inanılmaz destek olan @AltayOzger 'e ... whatsapp gruplarından özelden yazan destek olan, konu sıkıştığında sufle veren tüm Kahve Kulübü üyelerine, destekçilerine sonsuz teşekkür ederim. Programın sonunda biz katılımcıları alkışlamıştık. Ben de teşekkürlerimi sunmak amacı ile sizleri alkışlamak istiyorum... 👏👏👏👏

Son düzenleme:
Yayının tamamamını yükledik isteyen herkes izleyebilir.

Bu akşam gerçekleştireceğimiz toplantıyı zoom toplantı programı üzerinden gerçekleştireceğiz. Programı kurmak istemeyen yada konferansa katılamayan ama izlemek isteyen arkadaşlar için yayını youtube üzerinden canlı yayınlamaya çalışacağız. YouTube Linkini aşağıya ekliyorum.

​

Harikasınız , emeğinize sağlık .

süper bir yayındı... .her anı keyifliydi. Emeği geçenlerin eline sağlık

Geri