İlk mesajı yazalı 10 gün olmuş. Talep bu kadar anlaşılan. Bence yarın Calibre'de buluşalım. 3-4 kişi de olsak İstanbul buluşması yapıldı deriz. Yarın 11-12 gibi desek kimler gelebilir?
Biraz ani bir atılım olsa da gelebilirim.İlk mesajı yazalı 10 gün olmuş. Talep bu kadar anlaşılan. Bence yarın Calibre'de buluşalım. 3-4 kişi de olsak İstanbul buluşması yapıldı deriz. Yarın 11-12 gibi desek kimler gelebilir?
@gergingörünüşlüadam Yarın 16 Kasım 2024 saat 11 calibre cafe mi diyoruz, son ve kesin olarak gören görmeyen herkes için sorayım?
Yarın görüşürüz o halde, bu arada sevgili Okan T'yi unutmayalım. 3 kişiyiz "Üstat sizin için de tamamsa iki kişilik dev kadro olarak buluşur, en kötü tanışmış oluruz.
Gorusmek uzereYarın görüşürüz o halde, bu arada sevgili Okan T'yi unutmayalım. 3 kişiyiz ""
@UpperArchitect ve @gergingörünüşlüadam on teftisi yaptilar, asil bulusma icin hazirliklar baslayabilirDopdolu bir buluşmaydı. Etiyopya, colombia, honduras, panama. Özellikle yeni gelecek olan El Salvador mutant varyeteler. @OkanT @gerg teşekkürler.

@UpperArchitect piyasa karışık zaten, yeni yeni tadım notları icat etmeyelim rica edicem@OkanT @gergingörünüşlüadam Bugün picopresso da dükkanda verdiğiniz marabon dan yaptım, after taste bildiğimiz siyah zeytin, anlığına kokuyu daha duyumsadım.