• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve İçerek Statü Kazanmak

enessahin

Üye
İsim
Enes
Daha fazla  
İsim
Enes
Herkese selamlar.
Ben M. Enes. Yaklaşık 4-5 yıl önce başladığım kahve serüvenimi yüksek lisans tezim ile ilişkilendirerek geçtiğimiz Mart ayında savunduğum bir tez yazmıştım. Yakın zamanda tezim kitap olarak yayımlandı. Tezimde Starbucks Coffee çerçevesinde gelişen "kahve" kültürünün -aslında kahve olmadığı:)- marka kimliği ve statü ile ilişkisini kahve zinciri odağında eleştirel bir yaklaşım ile sorguladım. Çalışırken oldukça keyif aldığım bu çalışmayı üye olduğum forumumuzda sizinle de paylaşmak istedim. Tezime ulusal tez merkezi üzerinden tez ismini (Kahve İçerek Statü Kazanmak) aratarak PDF olarak erişebilirsiniz. Basılı almak isteyen olursa da yine aynı isimle birkaç çevrimiçi kitap sitesinden erişilebilir durumdadır. Umarım kahve ve kültürü üzerine literatürümüzde çok daha nitelikli çalışmalar üretilir :)

PDF için: https://tez.yok.gov.tr/UlusalTezMer...BTPvlKgWc_-hz9Tz7YFIy7L4OaDVm8pH9KkJVM92Dj6Md

Son düzenleme:
Merhaba, çalışmanızı hangi okul/ programda gerçekleştirdiniz? Vakit bulduğumda incelemek isterim

Merhaba, çalışmanızı hangi okul/ programda gerçekleştirdiniz? Vakit bulduğumda incelemek isterim
Sakarya Üniversitesi, Sosyal Bilimler Entitüsü Görsel İletişim Tasarımı programında yaptım yüksek lisansımı. Starbucks Coffee'nin müşteri deneyimine kurumsal kimlik deneyimi ve müşteri deneyimi odaklandım. Müşterileri ile görüşmeler yapıp görsel dokümanları üzerine odaklandım :)

Ekşi'de her şeye "üstüne tez yazılır" diyorlar ya harbiden yazılmış bu sefer.

PDF indirim. Okuduktan sonra görüşlerimi paylaşacağım.

Edit: Ya da görüşlerim kendime kalsın. üniversite terk biri olarak yüksek lisans tezine yorum yapmayım

Estağfirullah, üniversiteyi terk etmiş biri olarak görüşlerinizi paylaşmanız beni çok daha memnun eder :) Dışarıdan bir göz fazlasıyla abuk olan bir şeyi daha iyi gözlemleme imkanına sahip olabiliyor :)

Sakarya Üniversitesi, Sosyal Bilimler Entitüsü Görsel İletişim Tasarımı programında yaptım yüksek lisansımı. Starbucks Coffee'nin müşteri deneyimine kurumsal kimlik deneyimi ve müşteri deneyimi odaklandım. Müşterileri ile görüşmeler yapıp görsel dokümanları üzerine odaklandım :)
Besim Dellaloğlu emekli olmuştur sanırım sizden önce

Tezi indirip inceledim. Güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık

Geri