• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Firmaları - Toplu Fiyat Listesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Burachi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Burachi

Barista
İsim
Burak
Daha fazla  
İsim
Burak
Espresso Makinesi
Gaggia Classic Pro - PIDD OPV Dimmer Mod
Değirmen
DF64, Normcore V2, Normcore V3, MHW R3
Ekipmanlar
Aeropress, V60, Mokapot
Merhabalar forumdaşlar,

Sizinle kahve firmalarındaki güncel stokları takip edebileceğiniz, fiyatlarına ve firmaya göre listeleyebileceğiniz bir bir E-Tablo oluşturdum. Bu tablo, benzeri - aynı kahveler hangi firmada hangi fiyatta kıyası yapabileceğiniz ve direkt ürün linkine gidebileceğiniz bir sisteme sahip.

Nitelikli Kahve Firmaları - Toplu Fiyat Listesi

chrome_O6SmBWvOSk.png

Buradaki tüm veriler, kahve firmalarının sitelerinden dinamik olarak alınıyor, bu sayede bilgilerin güncellenmesi gerekmiyor.
Eğer hata alıyorsanız Dosya>Ayarlar>İşlev Adlarını İngilizce Kullanın seçeneğini aktif hale getiriniz.
Bazı firmaların ürün fiyatları, kullandıkları altyapı sebebiyle dinamik olarak alınamıyor. Bu yüzden bu kısımlar boşluk olarak bırakıldı.
Fiyat Bilgisi alınamayan firmalar:
  • Montag (Henüz eklenmedi)
  • TetraNRoastery
  • Calibre
Bazı firmaların ise fiyatlandırma bilgisi 250 gram üzerinden olmadığı için ürün fiyatları farklılık gösterebiliyor.
Fiyat Bilgisi tam olarak doğru olmayan firmalar:
  • Lot Coffee (Bazı ürünlerin 100 gramlık fiyatları görünmektedir)
  • Coffee Friendzone
  • SanalBaharat (Fiyatlandırma Kilogram üzerinden olduğu için 250 gram fiyatları, kilogram fiyatının yaklaşık %28 i olarak ortalama olarak hesaplanmaktadır.
Belki gözden kaçırdığım başka ürünler de vardır, tamamını tek tek kontrol edemedim.

Lütfen herhangi bir hücreyi düzenlemeyiniz. Filtreleme sistemi fiyata göre azalan şeklindedir.
Firma ismi şeklinde filtrelenebilir.
"Data" Tablosundaki sıraya göre diğer firmalar eklenecektir, fakat daha fazla veri sistemin bekleme süresini uzatabilir.
Arama linki Google üzerinden ilk çıkan siteyi açmaktadır, yönlendirmeyi kabul edip açabilirsiniz.
Mobilde ne kadar sağlıklı çalışır bilemiyorum, bazen arama linklerinin kaybolduğunu gördüm.

Herhangi bir sorunuz veya öneriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Geri