• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Etiketi Nasıl Okunur? Kahve Terimleri - Kahve 101

orkunustel

Barista
İsim
Orkun Üstel
Herkese selamlar.

Kafein Kültür konusuna bıraktığım son vlog'da özellikle nitelikli kahveye yeni başlayanlara yönelik de videolar çekeceğimi belirtmiştim. Bu aşamada gelen ilk videomun konusu, ilk kez nitelikli kahve paketini eline alan kişinin görüp bazı kavramları doğal olarak anlamlandıramadığı kavramlar oldu. :) Videoda kahvedeki, nitelikli kahvedeki kavramları kabaca anlatıyorum. Merak edenleri için de açıklamalarda makale linkleri bıraktım.

Keyifli seyirler!

Eğitici bir video olmuş.
Teşekkürler. Ayrıca anaerobik fermantasyon ve benzerleri ile ilgili videonuzu da merakla bekliyorum.
Şu sıralar diğer kahveler arasından kolayca sıyrılmaya başladılar ve giderek iyi kahveler içmeye başladık.
Tabi sizin Sitio ile bunda büyük katkınız oldu.

Eğitici bir video olmuş.
Teşekkürler. Ayrıca anaerobik fermantasyon ve benzerleri ile ilgili videonuzu da merakla bekliyorum.
Şu sıralar diğer kahveler arasından kolayca sıyrılmaya başladılar ve giderek iyi kahveler içmeye başladık.
Tabi sizin Sitio ile bunda büyük katkınız oldu.
Çok teşekkürler! 2022 hasatıyla 2022-2023 sezonunu epey iyi bir Anaerobik Natürel kahve ile daha karşılayacağız ileride. Sitio'dan da fazla çıtayı yükseltecek bir kahveyi seçtim. :)

İşlem ve fermantasyonları kolay bir dille ama detaylı açıklayacağım video bir veya iki ay içerisinde en geç gelecektir. Bir tane V60 101 videosu sıkıştırmaya çalışacağım araya. Bir de dillere destan Sitio'nun yarışma etkinlikli reçete videosu çok geç kalmıştı, Cemil Bey affeylesin. :) Onu yetiştirmeye çalışıyoruz. Bakalım. Sıra sıra gelecekler.

Güzel yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim.

Geri