• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Ekipmanı Öneri Konusu

Denerim denemeyi severim:)

GÜNCELLEME

*Artık ulaşımı mümkün olmayan ürünler kaldırıldı.
*Fiyatlar güncellendi.
*Termos kısmı eklendi.

Artık işim daha kolay çünkü birçok ürün TR'ye gelmiyor ya da dışarıdan alma şansı kalmadı.

Bazıları; Kingrinder, birçok Timemore ürünü, Orea, Brewista, MW3BOMBER, birçok Fellow ürünü, bütün bardak opsiyonları vs. Daha bir sürü şey sildim de aklıma gelmiyor şu an, aklımdan bile çıktılar.

Şu an mevcut kalanlar eldeki stoklardır tahminen, onları da yılın ortalarına doğru göremeyebiliriz.

Son düzenleme:
GÜNCELLEME

*Fiyatlar güncellendi.
*Termos kısmı eklendi.

Artık işim daha kolay çünkü birçok ürün TR'ye gelmiyor ya da dışarıdan alma şansı kalmadı.

Bazıları; Kingrinder, birçok Timemore ürünü, Orea, Brewista, MW3BOMBER, birçok Fellow ürünü, bütün bardak opsiyonları vs. Daha bir sürü şey sildim de aklıma gelmiyor şu an, aklımdan bile çıktılar.

Şu an mevcut kalanlar eldeki stoklardır tahminen, onları da yılın ortalarına doğru göremeyebiliriz.
İmkanı olanlar için "bavul kargo" seçenek olarak kenarda durmalı bence. Kusurlu yanları var tabi ki, hacim/kilo derdi ve istediğiniz an "servisi olmaması" gibi😉

GÜNCELLEME

*Fiyatlar güncellendi.
*Termos kısmı eklendi.

Güncelleme sayesinde gördüm konuyu, elinize sağlık.

Önermiş olduğunuz termos markasını ilk kez görüyorum. Çok yüksek sayıda olumlu yorumu var, merak ettim doğrusu. Ben Thermos 0,47lt ve Zwilling 1lt kullanıyorum. Ikisi de vakum termos. Genelde soğuk amaçlı kullanıyorum ve memnunum bunlardan, ben de bunları önerebilirim.

Lüzumsuz para harcama kısmında ilk öneriniz olan bardak maalesef çok ilgimi çekti. Tartı ihtiyacımı halledip oradaki öneriniz üzerine bir alım yapacak gibiyim. Timemore basic plus ve 2.0 arasında hangisini önerirsiniz? Yeşil göstergeli ucuz olanı almıştım ama hayal kırıklığı yaşadım. Artık bu eksiği çözmek istiyorum.

Paylaştığınız bilgiler için çok teşekkürler. Bunun espresso versiyonu da gelse çok güzel olur. Özellikle elektrikli değirmen kısmı..

Güncelleme sayesinde gördüm konuyu, elinize sağlık.

Önermiş olduğunuz termos markasını ilk kez görüyorum. Çok yüksek sayıda olumlu yorumu var, merak ettim doğrusu. Ben Thermos 0,47lt ve Zwilling 1lt kullanıyorum. Ikisi de vakum termos. Genelde soğuk amaçlı kullanıyorum ve memnunum bunlardan, ben de bunları önerebilirim.

Lüzumsuz para harcama kısmında ilk öneriniz olan bardak maalesef çok ilgimi çekti. Tartı ihtiyacımı halledip oradaki öneriniz üzerine bir alım yapacak gibiyim. Timemore basic plus ve 2.0 arasında hangisini önerirsiniz? Yeşil göstergeli ucuz olanı almıştım ama hayal kırıklığı yaşadım. Artık bu eksiği çözmek istiyorum.

Paylaştığınız bilgiler için çok teşekkürler. Bunun espresso versiyonu da gelse çok güzel olur. Özellikle elektrikli değirmen kısmı..
Rica ederim. Espresso için de fark etmiyor, yine aynı elektrikli kısmı. Flat olanlarda espresso dişli seçeceksiniz sadece. Mazzer alırsanız kendi stock espresso dişlisi iyidir, DF64 alırsanız 64mm SSP espresso burr da alın. Konik olanlarda Varia VS3 eklemeyi unutmuşum, onu ekleyeyim. Klasik espresso seviyorsanız konik burrlular daha iyi olabilir.

Liste için teşekkürler,
Bu listede gözüme çarpan 1zpresso Q air ile Cafed Traditional'ı satın aldım.
Değirmeni çok beğendim. Genelde 14-15gr, max 18gr öğütüm yaptığımdan boyut olarak da güzel oldu, öğütümü de beğendim.
Cafec filtre kağıdında ise hario ya kıyasla muaazzam bir geçirgenlik farkı var. Hatta biraz fazla hızlı gibi. 2:30 civarında bir demleme için oldukça ince öğütüme geçmem gerekti. Su sıcaklığı ve döküş hızı ile biraz telafi etmeye çalıştım ama bir tık daha yavaş olsa daha memnun olurdum. Hario ya kıyasla ise aromaları biraz daha iyi aldım sanki.

GÜNCELLEME

*Fiyatlar güncellendi.
*Termos kısmı eklendi.

Çok emek verilmiş bir liste, teşekkür ederim uğraşınız için. Ufak bir tavsiyem olacak. tr'de bulunmayan ürünler silinmek yerine belki kırmızı fontla yazılabilir, yurtdışına gidip gelen birileri alır/getirir vs. vs., opsiyonu olanlar için faydası olabilir.

Espresso makinesi kullanmayı bilmiyorum.(İzmir'de öğretmek isteyen varsa DM) Dolayısıyla insanlara duyduğum, okuduğum ölçüde öneride bulunabiliyorum. Espresso makineleri ve aksesuarları hakkında konuya destek olmak isteyen bir üyemiz var ise o da DM. :)

Merhaba, filtre kahve makinesi kısmına 4.699-TL'ye satılan, ECBC onaylı Vestel Brew 50 DX eklenebilir mi sizce? Deneyen kahve üstatları manuel müdahale seçenekleri ve demleme sonuçlarıyla ürünü başarılı buluyorlar.

Geri