• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve dünyasına adım atıyorum öneri bekliyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hmzkckl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tamam anladim sizi gayet iyi anladim gagaria onerdinizya sekli tuşlu kısmı hiç hoşuma gitmedi be reis ? su nasıl ep 2200 veya philipsin 2231/40 modeli var

Merhaba. Geç bir cevap olabilir ama yine de belki başka arkadaşların bilgiye ihtiyacı olur düşüncesiyle yazmak istedim. Link verdiğiniz cihazlarda (Philips 2220/10 vb.) gerçek espresso değil de, tadı birbirine yakın standart espresso/kahve çıktısı alırsınız ki aldığınız tat zaten acı kahvenin az hallicesidir. En ucuz kahve çekirdeğini de alsanız, en pahalı çekirdeği de alsanız çıktı çok farklı olmuyor. Bu makine dahili öğütücü ve dahili süt köpürtücüye sahip olduğu için, espresso makinesi niyetine değil de, espresso temelli latte, cappucino vb. içecekler için çok iyi. Kahve çekirdeği haznesine çekirdeği koy, sütü köpürt, espresso düğmesine bas, sonuç gayet güzel latte, cappucino vs. Kullanıyorum, bundan dolayı bilgim var.
İyi günler dilerim.

Geri