Kdundar
Barista
- İsim
- Korhan Dündar
Daha fazla
- İsim
- Korhan Dündar
- Değirmen
- Comandante C40
- Ekipmanlar
- Hario V60, Kalita Wave 185, Aeropress, Fellow Stagg EKG
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İstanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Kartal
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Sancaktepe
Gayet güzel özetlemişsiniz, yapıcı eleştiride bulunmak veya geri bildirim vermek firmalar için bulunmaz fırsat bence. Bunu zaten farklı yorumlayıp, defansif yaklaşan firmaların uzun vadede kalıcı olması çok mümkün değil. Pozitif müşteri deneyimi yaratmanın birinci en kolay yolu iletişime açık olmak ve geri bildirim almaktan geçer. Bu kadar bilinçli bedava geri bildirim verecek müşteri bulmak çok büyük şans bence.@Coffeeworm Bu konuyla ilgili farklı tartışmalar olmuştu.
Öncelikle işletme ile konuşup, sorun var mı anlamak lazım.
İşletmenin de konuşmaya açık olması lazım. Naçizane tavsiyem, işletmeler ile konuşurken (kavurma işinde profesyonel değilseniz) bu çekirdeğin kavrumunda bence sorun var demeyiniz, onun yerine bu çekirdekte sorun yaşıyorum ya da bu fotoğraftaki çekirdekler normal mi gibi bir yaklaşımda bulunmak gerekiyor. ( yaşadığım tecrübelere istinaden)
yoksa yargıyı konuşmadan verdiğiniz için, işletmeler kendini anlatma fırsatı bulamadığından biraz kırılabiliyor.
profesyonel seviyede kavurma vs bilginiz yoksa, sadece bakarak her zaman kusurları anlamak mümkün olmuyor. Özellikle Etiyopya kahvelerinde.
Nitelikli kahve sektörü butik bir sektör ve çoğu işletme ulaşılabilir. Bence arayıp konuşmaktan çekinmeyin derim. Yaklaşımını beğenmezsiniz onlar sizi kaybeder ama hemen yeni kahve yollayıp ya da sizi davet edip, sizi kazanabilirler.
son zamanlarda bende büyük bir işletmeye bu tarz bir bildirimde bulundum, cevap bekliyorum
Bunlar sadece şahsi tecrübelerime istinaden yorumlarım.