• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve bardaklarınız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan babayaga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

babayaga

Barista
İsim
Ömer Furkan Polat
Daha fazla  
İsim
Ömer Furkan Polat
Herkese merhabalar, kahve içerken keyif aldığınız bardakları, mümkünse link ile birlikte paylaşırsanız faydalanalım

Merhaba. Ben şöyle bende olan ve sevdiğim tarzda fincanları bi linkte toplamıştım.

Boyut olarak ben 300-350 ml arası seviyorum, o yüzden listedeki bardakların ölçüsüne dikkat etmenizi tavsiye ederim. :)

Merhaba. Ben şöyle bende olan ve sevdiğim tarzda fincanları bi linkte toplamıştım.

Boyut olarak ben 300-350 ml arası seviyorum, o yüzden listedeki bardakların ölçüsüne dikkat etmenizi tavsiye ederim. :)
Emsan morning yapısı hoş duruyor. Içimi nasıl olur acaba

Epey bir zamandır fincanı bıraktım, camı tercih ediyorum. Elysia Paşabahçe favorim.

Geri