• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kafiltro Aeropress Uyumlu Kağıt Filtre Kağıdı için yorumlarınız nedir?

drnoroloji

Yeni Üye
Kafiltro Aeropress Uyumlu Kağıt Filtre Kağıdı orijinal alternetifi olarka uygun fiatlı ancak boyutlarının küçük kaldığı ile ilgili yorunlara denk geldim. Aeropress ile gelen kağıtlar bitti ve orijinal dışında iyi bir alternatif var mı? Orijinal için en uygun fiyatlı alımı nasıl nereden yapıyorsunu?

Ben genel olarak beğenmedim. Fazla kalitesiz buldum. Ha iş görüyor mu evet. Fakat Aeropress ile farklı demleme metodları deneniyorsa hiç değilse kağıt faktörünün bir standartı olmalı. Üç kuruş fazla olsun orjinal olsun. Beş kuruş fazla olsun Aesir olsun. Sonuçta aldığımız kahve çekirdeklerine yazık etmek istemeyiz.

Bir kere denedim, o kadar yoğun kağıt tadı geldi ki bir daha kullanmadım. Köşede kalan bazı kahveleri moccapot'ta kullanıyorum, bu kağıdı da orada kullanmaya başladım ama öncesinde iyice yıkıyorum sıcak suyla.

Geri