• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kafein Toleransı (Baş Ağrısı Alert)

İsim
alim can
Daha fazla  
İsim
alim can
Yıllar yılı kahve düzenli kahve ve çay tüketmenin insanda inşa ettiği bir durum var. Kahve içmediğimiz zaman baş-göz ağrıları yaşamak. Kafein eksikliği duymak. Bu sanki bir bağımlılık(sanki fazla oldu). Özellikle bir dönem pre-workout kullanıyordum(bilmeyenler için sporda enerji vermesi için alınan bir supplement içerisinde 200-250mg kafein var). O dönemlerde spora gitmediğim için almadığım zaman baş ağrıları daha da yoğunluktaydı. Şu an kahveyi sabah işte içtiğim ve akşam nargile yanında(kahve cringe?) olmak üzere sınırladım. Fakat bunu bile aksattığımda baş ağrısı çekiyorum. Bunu yaşayanlarınız var mı? O gün kahve içene kadar baş ağrısı çeken, ya da buna bir çözüm bulabilen var mı?

2-3 gün sürüp biter. Kahve yüksek bir fizyolojik bağımlılık yapmaz. Duygusal bağımlılığı daha fazladır.

Hayır yanlış anladınız, baş ağrısının sebebi yarattığı düşük etkili fizyolojik bağımlılık zaten. :)

Bir kere bağımlılık gelişince, içilmediğinde o ağrı olur normal olarak. 2 günde geçer, sonra tekrar kullanım başlayıp yine biterse yine ağrı oluşur.

Hayır yanlış anladınız, baş ağrısının sebebi yarattığı düşük etkili fizyolojik bağımlılık zaten. :)

Bir kere bağımlılık gelişince, içilmediğinde o ağrı olur normal olarak. 2 günde geçer, sonra tekrar kullanım başlayıp yine biterse yine ağrı oluşur.
Kahve içmek dışında o an baş ağrısını kesecek bir çözüm var mıdır hocam?

Kafein eksikliğini giderecek bir şey var mı diye soruyoruz burada, sanırım kafein içeren ağrı kesiciler işe yarar. :)

Geri