Merhabalar çok severek kullandığım Kaan Tartı aşağıdaki resimdeki gibi hata veriyor. Konu hakkında tecrübesi olan var mıdır?Ekli dosyayı görüntüle 18938
Kaan Elektronikte pili değiştirin diye önerdi her Türk gibi bende önce pili değiştirdim ancak düzelmedi.Bende pilini değiştirdiğimde düzelmişti. Bir deneyin isterseniz.
Şu videodakini deneyebilirsiniz hocam. 100 gr yerine başka ağırlık isteyebilir, ekranda yazması lazım cal yazan ekrandan sonra.Kalibrasyon nasıl yapılıyor? Bilgiz var ise çok mutlu olurum. Başka tartım mevcut.
Şu videodakini deneyebilirsiniz hocam. 100 gr yerine başka ağırlık isteyebilir, ekranda yazması lazım cal yazan ekrandan sonra.
Şu videodakini deneyebilirsiniz hocam. 100 gr yerine başka ağırlık isteyebilir, ekranda yazması lazım cal yazan ekrandan sonra.
Sürahi ve suyun 2kg ettiğini nasıl hesapladınız? Elimdeki tartıya kalibrasyon yapacağım ama bu şekilde pek sağlıklı olmadığı için yapmadım.@Xantho işe yaradı tekrar teşekkür ederim. 2000 gr istedi. Sürahi ve su ile hallettim.
Elimde bir tartı daha var onda ölçtüm.Sürahi ve suyun 2kg ettiğini nasıl hesapladınız? Elimdeki tartıya kalibrasyon yapacağım ama bu şekilde pek sağlıklı olmadığı için yapmadım.
Tuşların altında silikon parçalar oluyor onlar hırpalanmıştır . Benzer bi parça bulursanız ( eski bir jostick içinden vs ) değiştirebilirsiniz.Arkadaşlar benim tartımda aşırı hırpalandı son zamanlarda açıp kapama tuşu iyice çalışmaz oldu. Her seferinde pilini çıkarıp takmak zorunda kalıyorum. Açma kapama tuşunu nasıl düzeltebilirim, şu an çok baskı yapınca açılıyor sadece
Tuşların altında silikon parçalar oluyor onlar hırpalanmıştır . Benzer bi parça bulursanız ( eski bir jostick içinden vs ) değiştirebilirsiniz.