• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık K-Ultra/Fellow Ekg Pro/DiFluid Microbalance TI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deniose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
9.000TL-10.000TL-6.000TL

Deniose

Barista
İsim
deniz
Daha fazla  
İsim
deniz
Değirmen
K-Pro
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Kadıköy
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Kozyatağı
*K-Ultra/9.000TL-Tek sorunu topuz çok rahat elle çıkıyor.

*Fellow Ekg Pro/10.000TL-Garantisi devam ediyor,aralıkta bitecek,sap orjinaline göre biraz daha büyük,ele daha iyi oturuyor.

*DiFluid Microbalance TI/6.000TL.

*İstanbul Anadolu Yakası elden teslim edebilirim,gönderirsem kargo ücreti bana ait.

Saygılar.

Satmaktan vazgeçtim ilan silinebir.

hayır etsy deki bi satıcıdan allmıştım

*K-Ultra/9.000TL-Tek sorunu topuz çok rahat elle çıkıyor.

*Fellow Ekg Pro/10.000TL-Garantisi devam ediyor,aralıkta bitecek,sap orjinaline göre biraz daha büyük,ele daha iyi oturuyor.

*DiFluid Microbalance TI/6.000TL.

*İstanbul Anadolu Yakası elden teslim edebilirim,gönderirsem kargo ücreti bana ait.

Saygılar.
K ultra cok iyiymis derken ilan ucmus 🥹

Geri