• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Jumbo kullanan varsa yardımcı olabilir mi ?

etiyopyacı

Yeni Üye
İsim
Mert
Daha fazla  
İsim
Mert
Öncelikle herkese selamlar aranızda yeni sayılırım şimdiden olursa bir hatam affola.

Aramızda Jumbo’nun Glory modelini cam hazneli olan değirmenini kullanan var mı ?

Forum ve farklı kaynaklardan baktım ancak maalesef alakalı bilgi veya tanıtıcı inceleme tarzında bilgi bulamadım.
Memnunmusunuz veya tavsiye edermisiniz burr çelikse seramikten geçmemi önerirmisiniz ?

Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Deli kötü, malzemesi, işçiliği, o kadar ince bir gövdesi var ki azıcık sıksak pet şişe gibi büzüşecek sanki.
Seramik burr yerine oturmuyor. Bırak kahveyi baharat bile öğütürken mutsuz eder.

İade.

Hocam burda bi konuşulmuş sanırım dediğiniz değirmen forumdan ikinci el timemore c3 bakmanız tavsiyemdir seramik burrdan çeliğe geçişte amatör bir damak bile o farkı hissedebilir diye düşünüyorum

Hocam burda bi konuşulmuş sanırım dediğiniz değirmen forumdan ikinci el timemore c3 bakmanız tavsiyemdir seramik burrdan çeliğe geçişte amatör bir damak bile o farkı hissedebilir diye düşünüyorum
Teşekkür ederim aslında kafamdan ya krinder yada dediğiniz gibi ikinci el c3 almak geçiyordu jumbonun uygun fiyatlı olduğunu göründe şaşırdım merakımı gizleyemedim :)

Amazondan 800 liraya almıştım. Bu fiyata gayet iyi ancak espresso için kgrinder veya 1zpresso değirmenler gerekiyor.
Ancak iş yeri veya seyahat gibi amaçlar için harika bence.

Geri