• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İzlediğiniz videolaradaki kahve demleme hakkında görüntüler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ensmsglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ensmsglu

Üye
İsim
Enes Musaoğlu
Daha fazla  
İsim
Enes Musaoğlu
Bugün denk geldim izlediğim bir animede sonuna kahve demleme detayı eklenmiş çok hoşuma gitti V60 detayının böyle işlenmesi

sizinde böyle denk geldiğiniz güzel anlar varsa paylaşırsanız görme fırsatımız olur

1639735722672.png

Mahouka Koukou no Rettousei 1. sezon 26. final bölümünün sonunda böyle bir detay yapmışlar kız finalde V60 ile kahve demliyor :D

Tokyo ghoul da denk geldiyseniz onuda paylaşırsanız görmüş olurum
Yıllar önce izlemiştim. Hangi bölümde hatırlamıyorum spesifik ama Gulyabaniler insan ürünü sadece kahve tüketebildiği için kahve barında kahve içiyorlardı sadece manual filtre kahve yapıyorlardı. :) Hemen her bölümde vardı sanırım. Tokyo-Ghoul-02-Large-05-1024x576.jpg

Bugün denk geldim izlediğim bir animede sonuna kahve demleme detayı eklenmiş çok hoşuma gitti V60 detayının böyle işlenmesi

sizinde böyle denk geldiğiniz güzel anlar varsa paylaşırsanız görme fırsatımız olur

Ekli dosyayı görüntüle 17511

Selamlar @ensmsglu

Aşağıda linkini paylaştığım konu başlığında daha niceleri var,ilgilini çekecektir.Bilgine;

Selamlar @ensmsglu

Aşağıda linkini paylaştığım konu başlığında daha niceleri var,ilgilini çekecektir.Bilgine;

Çok teşekkür ederim bilmiyordum böyle bir konu olduğunu o konu üzerinden paylaşıma devam edeyim teşekkürler :)

Çok eski manga okuyucusu biraz da eski anime-sinema arşivcisi olarak Film süresi yaklaşık 6 saat ama masal gibi süren ''The Best of Youth''Filminden
Şimdi bende mokalama düşüncesindeyim

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü_2023-10-08_10-47-38.png
    Ekran görüntüsü_2023-10-08_10-47-38.png
    648.4 KB · Görüntüleme: 52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri