Tokyou Ghoul'dan mıydı bu sahne?Bugün denk geldim izlediğim bir animede sonuna kahve demleme detayı eklenmiş çok hoşuma gitti V60 detayının böyle işlenmesi
sizinde böyle denk geldiğiniz güzel anlar varsa paylaşırsanız görme fırsatımız olur
Ekli dosyayı görüntüle 17511
Mahouka Koukou no Rettousei 1. sezon 26. final bölümünün sonunda böyle bir detay yapmışlar kız finalde V60 ile kahve demliyorTokyou Ghoul'dan mıydı bu sahne?![]()
Yıllar önce izlemiştim. Hangi bölümde hatırlamıyorum spesifik ama Gulyabaniler insan ürünü sadece kahve tüketebildiği için kahve barında kahve içiyorlardı sadece manual filtre kahve yapıyorlardı.Mahouka Koukou no Rettousei 1. sezon 26. final bölümünün sonunda böyle bir detay yapmışlar kız finalde V60 ile kahve demliyor
Tokyo ghoul da denk geldiyseniz onuda paylaşırsanız görmüş olurum

Evet şimdi hatırladım uzun zaman önce izlediğim için unutmuştum bu sahneleriYıllar önce izlemiştim. Hangi bölümde hatırlamıyorum spesifik ama Gulyabaniler insan ürünü sadece kahve tüketebildiği için kahve barında kahve içiyorlardı sadece manual filtre kahve yapıyorlardı.Hemen her bölümde vardı sanırım. Ekli dosyayı görüntüle 17513
Bugün denk geldim izlediğim bir animede sonuna kahve demleme detayı eklenmiş çok hoşuma gitti V60 detayının böyle işlenmesi
sizinde böyle denk geldiğiniz güzel anlar varsa paylaşırsanız görme fırsatımız olur
Ekli dosyayı görüntüle 17511
Çok teşekkür ederim bilmiyordum böyle bir konu olduğunu o konu üzerinden paylaşıma devam edeyim teşekkürlerSelamlar @ensmsglu
Aşağıda linkini paylaştığım konu başlığında daha niceleri var,ilgilini çekecektir.Bilgine;
Dizi ve Filmlerde Göze Çarpan Kahve Demleme Ekipmanları
Başlığı açılmış bir konu mu bilmiyorum ama bu konuda bir şeyler paylaşmak istedim. Dizi ya da film izlerken V60, moka pot, chemex görmek anlamsızca heyecanlandırıyor 😄 Neredeyse herkesin bildiği bir sahneyle örnek vermek istedim. Friends ve 1994 yılında Monica'nın mutfağında duran chemex ☺www.kahvekulubu.net