• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İnfüze Kahve Tavsiyesi

mondfinsdernis

Yeni Üye
İsim
Hasan
Selamlar herkese, 5 yıldan beri nitelikli kahve tüketicisiyim. Sürekli farklı kahveler denedim, harici aromaları sevmediğimden doğal olmayan yöntemlerden uzak durdum. Denk geldikçe de infüze kahvelerden kaçındım, merak dahi etmedim. Ancak bir haftadır nedense içimde bir merak uyandı, bunca yıl neden hiç denemedim ki diye. Şimdi de hiç bir yerde bulamıyorum gördüğüm, bildiğim kahve kavurucularına baktım ama yok, bulamadım. Sizin gözünüze çarptıysa hele bir de daha önce deneyip önerdiğiniz bir çekirdekse paylaşmanızdan mutluluk duyarım.

Ankara'ya gittiğimizde içmiştik, infüze kahve hevesim yoktu ama beklentimin çok üzerindeydi.

Ankara'ya gittiğimizde içmiştik, infüze kahve hevesim yoktu ama beklentimin çok üzerindeydi
Eğlenceli +1

Ankara'ya gittiğimizde içmiştik, infüze kahve hevesim yoktu ama beklentimin çok üzerindeydi.
Hocam selamlar lulo hiç bilmediğim bir tad bakalım nasıl olacak?

İnfüze kahve ile anaerobik kahve farklı oluyor sanırım.🙄🤔

İnfüze kahve ile anaerobik kahve farklı oluyor sanırım.🙄🤔
Kahvelerin fermentasyonu için sadece havasız bir ortam kullanılmamış,şarap mayası ve meyvelerle sürece müdahale edilmiş.Sarap mayası veya oro mayası gibi mayalarla sürece mudahale edildiğinde bunu inokülasyon olarak değerlendirebiliriz ama sürece bir meyve dahil edildiğinde artık oluşturduğumuz işlemin adı infüzyon oluyor diye biliyorum ama üreticiler bu ifadeyi pek sevmiyorlar,aromalandirilmis yapay ürün izlenimi verdiğini,tüketici için bu anlamda itici gelebileceğini düşündüklerinden cofermente ya da meyveli fermentasyon demeyi tercih edebiliyorlar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Aylardır Vitus'a oy veriyorum seçilmedikçe pes ettim. Sırf Colombia Monteblanco Coconut Lemonade çekirdeği ve kavrumu için bile Vitus övgüyü hak ediyor. İçtiğim günden beri unutamıyorum. Olur da seçilirse mutlaka stoklayacağım.
Aylık alıma 1 mesajdan fazla atılmama kuralını çiğnememek için buraya yazayım dedim.
@DtB hocamın ikramıydı, Coconut Lemonade'yi demlemiştim. Kahveden soğutmuştu beni. :ROFLMAO:
Kavurucusu Vitus değildi sanırım, olsa da önemi yok zaten kavurucuya ithafen söylemiyorum, infüzeler hakkında genel olarak konuşuyorum. :D
Kahveden değil hayattan soğutmuştu hatta. İkram olduğundan çok kötü yorumlar yapmak istememiştim ama @DtB hocam anlamıştı beni. 😅 Bir de Pink Champagne vardı, o kadar da kötü değildi ama hiç tercih edeceğim tatlar değiller.
Deneyim olarak iyi bir deneyim olmuştu ama isteyerek, beğenerek nasıl içebiliyorsunuz hayret ediyorum. 2. bardağı içmeye kalksam cidden kusardım. Özellikle Coconut Lemonade'nin kokusu bile bayıyordu beni.

Son düzenleme:
Aylık alıma 1 mesajdan fazla atılmama kuralını çiğnememek için buraya yazayım dedim.
@DtB hocamın ikramıydı, Coconut Lemonade'yi demlemiştim. Kahveden soğutmuştu beni. :ROFLMAO:
Kavurucusu Vitus değildi sanırım, olsa da önemi yok zaten kavurucuya ithafen söylemiyorum, infüzeler hakkında genel olarak konuşuyorum. :D
Kahveden değil hayattan soğutmuştu hatta. İkram olduğundan çok kötü yorumlar yapmak istememiştim ama @DtB hocam anlamıştı beni. 😅 Bir de Pink Champagne vardı, o kadar da kötü değildi ama hiç tercih edeceğim tatlar değiller.
Deneyim olarak iyi bir deneyim olmuştu ama isteyerek, beğenerek nasıl içebiliyorsunuz hayret ediyorum. 2. bardağı içmeye kalksam cidden kusardım. Özellikle Coconut Lemonade'nin kokusu bile bayıyordu beni.
Size saygı duymakla birlikte Rodrigo Sanchez bir babadır bizim için diyerek Monteblanco çiftliğini saygıyla selamlıyorum 😂

İnfüze kahvelerin tatları nasıl oluyor? Kimi nefret ediyor kimi çok beğeniyor.
Deneyimlemeye açık kahveler hocam. Tadım notlarına bakarak ve seveceğinizi düşündüğünüz tatları göz önünde bulundurarak tercih edebilirsiniz. Örneğin Vitus'un çok konuşulan Coconut Lemonade'i daha kokudan itibaren limon/limon şekerini içinde öyle barındırıyor ki bu tattan hoşlanmayanlar için biraz bayıcı olabiliyor.

İnfüze kahvelerin tatları nasıl oluyor? Kimi nefret ediyor kimi çok beğeniyor.
Genelde Aroma katılmış kadar yoğun oluyor fincana yansıyan lezzette bu yüzden kahve biraz kahvelikten çıkıyor kimisine göre beğenilmeme sebebi genelde ondan dolayı

Geri