• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İndirimlerden sonra espresso makinesi konusunda yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bedo96
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bedo96

Üye
İsim
Bedii Gül
Daha fazla  
İsim
Bedii Gül
Arkadaşlar herkese merhaba. Gelburanin yaptigi son indirimden sonra bir sure rafa kaldırdiğim makine işini tekrar gündeme aldım ama kararsızım. Yardımlarınızı bekliyorum? Sizce Lelit Grace PL81T mi yoksa Lelit Glenda 41PLUST PID mi? Ya da evde Lelit Anna PL41TEM PID yeterli midir?

Merhabalar 6999 gelmişsiniz bütçe olarak sanırım bu noktadayken PL81T alıp daha uzun ömürlü bir seçim yapabilirsiniz. 2.5 Sene Grace Kullandım hiç sorun yaşamadım çok memnundum. Tek beni rahatsız eden noktası sesli olmasydı başkada bir sorunu yok.

Merhabalar 6999 gelmişsiniz bütçe olarak sanırım bu noktadayken PL81T alıp daha uzun ömürlü bir seçim yapabilirsiniz. 2.5 Sene Grace Kullandım hiç sorun yaşamadım çok memnundum. Tek beni rahatsız eden noktası sesli olmasydı başkada bir sorunu yok.
Hocam öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Bütçeyi 8000 olarak belirledim. Elimde öğütücü mevcut. Ondan dolayi 9000 bandını zorlayabilirim. Ayrica son videonuz çok iyiydi emeğinize sağlik.

Arkadaşlar herkese merhaba. Gelburanin yaptigi son indirimden sonra bir sure rafa kaldırdiğim makine işini tekrar gündeme aldım ama kararsızım. Yardımlarınızı bekliyorum? Sizce Lelit Grace PL81T mi yoksa Lelit Glenda 41PLUST PID mi? Ya da evde Lelit Anna PL41TEM PID yeterli midir?
Bu üç seçenek arasında 58mm profesyonel boyutta portafiltreye sahip olan model 41PLUST PID. Kazanıda yanlış hatırlamıyorsam diğer cihazlardan %20 daha büyük 250/300.

58mm portafiltre:
Daha kolay aksesuar bulmanız tamper, leveler vb...
Profesyonel sepetler kullanabilme imkanı IMS, Vst Pullman gibi...
Demleme konusunda başkaları ile fikir alışverişinde bulunurken daha rahat edersiniz. 57mm de precision sepet kullanamayacağınız için demlemenizi iyileştiremeyeceksiniz.

Bu üç seçenek arasında 58mm profesyonel boyutta portafiltreye sahip olan model 41PLUST PID. Kazanıda yanlış hatırlamıyorsam diğer cihazlardan %20 daha büyük 250/300.

58mm portafiltre:
Daha kolay aksesuar bulmanız tamper, leveler vb...
Profesyonel sepetler kullanabilme imkanı IMS, Vst Pullman gibi...
Demleme konusunda başkaları ile fikir alışverişinde bulunurken daha rahat edersiniz. 57mm de precision sepet kullanamayacağınız için demlemenizi iyileştiremeyeceksiniz.
Hocam eğer bu bandlarda farklı oneriniz varsa ona da her zaman açığım. Yorumun icin de cok tesekkur ederim

Hocam eğer bu bandlarda farklı oneriniz varsa ona da her zaman açığım. Yorumun icin de cok tesekkur ederim
8 bin tl civarı bütçem olsa ikinci el HX makina alırım. Bu bahsettiğiniz cihazlar giriş segmenti cihazlar. HX makineler ise daha çok orta segment oluyor. Sütlü içecek seviyorsanız HX makine kaçınılmaz.

Peki 8 bine HX olan hangi makinayı tavsiye edersiniz?
2.el ne bulursanız cihazın özelliklerine göre fikir alışverişinde bulunabiliriz. Kazan hacmi, grup yapısı dışında benzer özellikte oluyorlar.

Kabaca: E61 grup yapılı, 1.5lt civarı boilera sahip bir cihaz alınabilir.

Geri