• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

IKAPE Store 23% İndirim Kodu 📣

İsim
Ahmet Ergin Karahan
Daha fazla  
İsim
Ahmet Ergin Karahan
Espresso Makinesi
Sage Barista Express
Değirmen
Comandante C60 Baracuda
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Altındağ
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Altındağ
Facebook
ahmeterginkarahancoffee
Son düzenleme:
Gümrük ücreti çıkıyor mu çıkıyorsa ne kadar çıkıyor @ahmeterginkarahan bey?

Ürünler tanıtım için bana gönderildiğinden gümrük ödemesini sanırım benim adıma firma gerçekleştiriyor. Gönderi Yun Express ile Türkiye'ye geliyor ve yurtiçinde Aras kargo teslim ediyor. Sorunuzu ilettim ama kısa iletişim birkaç gün alabilir. Cevap geldiğinde buraya yazacağım 🙌

kahve.png

Sipariş verirken kargo sürecini okursanız son paragrafta gümrük ödemesinin tüketici tarafından olduğu yazıyor.

In the case of inbound customs clearance in the customer's home country, additional duties and VAT, if any, will be borne by the customer. In addition, in international deliveries, we usually take the initiative in handling customs clearance (including duty matters), but if complications arise, the customer is responsible for handling the situation and we will assist throughout until the problem is successfully resolved.

Belki de benim deneyimlerim farklıdır. Daha önce satın almış arkadaşlardan bilgi edinmek daha doğru olabilir. 🙌

Geçerlilik tarihi belirtilmedi, sanırım uzun bir süre geçerli olacaktır.

Geri