• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık ikape k2 pro ve çeşitli espresso ekipmanları

Ürünün Fiyatı
14000

RedRightHand

Barista
İsim
Berker
Daha fazla  
İsim
Berker
Kahve Arkadaşlığı İl
Kocaeli
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Gölcük
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
İzmit
Merhaba, ikape k2 pro portatif espresso makinemi satıyorum. Aksesuarları içinde yaylı tamper dosing funnel ve puck screen var. Stand ile beraber göndereceğim. Ürün çok temiz alınan toplam shot sayısı 31 ürünün mobil uygulamasından müdahale edebildiğiniz ayarları da gösteren bir ss paylaşıyorum espresso makinesinin yanında porland çift cidarlı espresso bardağını da hediye ediyorum.

Mhw wdt yedek iğneleri ile beraber 800tl

Mhw Bep sepet 800tl

Ekli dosyalar

• ikape.jpeg
    ikape.jpeg
    104.7 KB · Görüntüleme: 38
  • ikape 2.jpeg
    ikape 2.jpeg
    104.4 KB · Görüntüleme: 44
  • mhw wdt.jpeg
    mhw wdt.jpeg
    118.4 KB · Görüntüleme: 40
  • bep.jpeg
    bep.jpeg
    173.9 KB · Görüntüleme: 43
  • porland.jpeg
    porland.jpeg
    117.7 KB · Görüntüleme: 40
  • ikape ss 2.jpeg
    ikape ss 2.jpeg
    31.4 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Hocam fiyatta yanlışlık var sanırım eğer öyleyse almak istiyorum 800 TL cihaz ve ekipmanlar dahil çok uygun bir fiyat 😅

Geri