• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı idose DF64 Single Dose Elektrikli Değirmen w/ SSP MP Red

Ürünün Fiyatı
15.000₺

orkunaydin350

Barista
İsim
Orkun AYDIN
Daha fazla  
İsim
Orkun AYDIN
Merhabalar;

Cihaz 05.03.2023 faturalı ve garantisi devam ediyor. Geçen hafta "gelbura" tarafından kartı, bakımları ve altındaki titreşim engelleyici kaydırmaz ayakları yenilendi. 3 boyutlu baskıları dahil (WDT Tool, anti popcorn, 3 çeşit declumper, dozaj kabı yakınlaştırma ve portafilter tutucu.) Şu anda şeffaf olan declumper takılı ve hiç tıkanma olmadan öğütüyor. Kutusu, faturası, garanti belgesi ve tüm aparatları tam olup, değirmenin görsel ya da çalışmasına engel herhangi bir sorunu bulunmamaktadır.

SSP firmasının MP Red dişlisini Nisan ayında sıfır olarak alıp taktırdım. Henüz seasoning işlemi bile tamamlanmamıştır, sıfır ayarında öğütücüde takılıdır. Fitre demlemeler için neredeyse zorunlu ve tek uygun bıçak takımıdır. Espresso için de üzerinde stok gelen bıçaklardan çok daha iyidir. Burr dişli başlıkları tek tek tarandıktan sonra bu bıçakta karar kılmıştım. DF64 için neredeyse zorunlu hale gelmiş bir upgrade işlemidir.

Bir hevesle üst seviye ekipman toplama fantezime, asıl ihtiyacım olan elektrikli kettle bütçesi oluşturmak için ara vermek zorundayım. Ayrıca bir o kadar para harcadığım CMD değirmeni daha aktif kullanmak zorunda olduğum için, bu değirmeni satma kararı aldım. Takas sadece Timemore yada Fellow elektrikli kettle ile olur.

Bursa ve İzmir'de elden teslim edebilirim. Özelden ya da 0532 364 2814 numaralı telefonumdan ulaşabilirsiniz.
Fiyat ve kargo konularında çok zorlamayan hobidaşlarıma diğer ilanımdaki giriş seviye ekipmanları hediye edebilirim.

Selamlar...
Orkun

Ekli dosyalar

• 03.jpeg
    03.jpeg
    88.9 KB · Görüntüleme: 139
  • 04.jpeg
    04.jpeg
    75.9 KB · Görüntüleme: 120
  • 05.jpeg
    05.jpeg
    66.3 KB · Görüntüleme: 119
  • 06.jpeg
    06.jpeg
    88.4 KB · Görüntüleme: 122
  • 09.jpg
    09.jpg
    72.1 KB · Görüntüleme: 135
  • 10.jpg
    10.jpg
    127.2 KB · Görüntüleme: 140
Son düzenleme:
Selamlar, DF64 markerını nereden aldınız? Ya da onu ayrı satmayı düşünür müsünüz?

Estağfurullah ben çok hakim olmadığım için doğru kelimeyi bulamadım, sanırım indicator olarak geçiyor DF64 öğütme derecesini gösteren metal aparat 😅

Anladım:) Mümkün değil çünkü taktir edersiniz ki, sattığımda yeni sahibi hangi derecede olduğunu ve ne incelikte öğüttüğünü anlayabilmesi için o parçaya ihtiyacı olacak. Fakat Gelbura ile iletişime geçerseniz o malzeme yedek parça olarak satılıyor olabilir. Kendileri çok ilgili ve yardımsever bir firma, yardımcı olmaya çalışacaklarına eminim.

Haklısınız, Gelbura üzerinde de göremedim ama kendilerini soracağım teşekkür ederim.

Foruma ne zamandır girmiyordum. Güzel bir alışveriş oldu, sayenizde güzel espressolar içiyorum. Tekrar teşekkürler. @orkunaydin350
Çok sevindim, güle güle kullanın. Benim de üzerimden büyük bir sorumluluk kalktı. Maymun iştahla alıp yığdığım fakat kullanamadığım ekipmanlardan biriydi. Mutfak tezgahında yer kaplaması ve hanımı kızdırması da cabasıydı. Gerçi şu an yerinde bir AirFrier var ama olsun. :ROFLMAO:

Geri